Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iStick er USB nøglen til Apples "Lightning" indgang

iStick er USB nøglen til Apples "Lightning" indgang

Nyt Kickstarter-projekt viser hvordan man løser det manglende filhåndteringssystem på Apples iOS-enheder.

De fleste af Mobilsidens læsere er formentlig velvidende om, at Apples systemer er begrænsede, og at der ingen decideret filhåndtering findes på deres iOS enheder (iPhone, iPad & iPod Touch). 

Apples tidligere “there’s an app for that”(det findes der en app der kan)-slogan er før blevet fremhævet som løsningen på alt, og med et iStick som sidekompagnon, så er det ikke helt ved siden af. iStick er en lille USB-nøgle på Kickstarter, der også indeholder Apples lighting han-stik, som altså blandt andet findes på iPhone 5 eller nyere.


Dermed kan du altså ved hjælp af iStick og en dedikeret app, flytte filer imellem iOS enheder og computeren. 

Der mangler godt en måneds tid af indsamlingen, men projektet har opnået stor succes og altså indsamlet hele $366,110. Målet lød på $100,000.

Kilde: Kickstarter

 
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 14-05-2014 18:42:07

Jeg synes godt nok det virker som en løsning fra 00'erne.. Har folk ikke taget clouds til sig endnu ? Det er da så meget nemmere end det her..

6 1
Dippe Galant 14-05-2014 19:40:45

Det er ikke alle steder, der er adgang til skyen, ligesom det også koster data at streame indhold fra skyen til ens enhed.

Med USB-enheder skal man ikke bekymre sig om den slags og det er der ikke meget "nuller" over. Tværtimod.

2 5
Daniel Jørgensen 15-05-2014 00:05:53

På verdensplan kan du have ret ja. Men i Danmark har vi jo sådan set data dækning overalt.. Og vores datapakker er efterhånden også store nok til at kunne håndtere den mængde data man typisk overfører imellem enhederne, som billeder og musik..

3 1
Dippe Galant 15-05-2014 02:21:43

Nej, der er såmænd også datahuller i Danmark. Endda i storbyerne. Det har faktisk været oppe at vende det seneste år, hvor man har kunnet indberette huller i nettet. Jeg har eksempelvis et hul lige over mit hus, hvor jeg stort set ingen forbindelse har. Og det er ikke mere usædvanligt end at adskillige af mine venner også har samme problem.

Datapakkerne er på ingen måde store nok til at håndtere den mængde data, jeg har brug for. Ligeså med mange andre. Derfor kører vi vores smartphones over Wifi, når det er muligt. Sådan er det, når man både benytter sin smartphone til privat brug og til arbejdsbrug. Når jeg skal vise præsentationsvideoer til mine kunder, når jeg skal optage og sende videoer af kunders løbestil til min løbeekspert, nogle gange op til 30 gange dagligt + mit private forbrug, så går det altså ikke med de datapakker vi har i dag. Og slet ikke med den - stadig - halvdårlige forbindelse der er mange steder.

Beklager at måtte informere dig om det, men det er derfor virkeligt mange mennesker - faktisk de fleste - stadig efterspørger smartphones med plads til hukommelseskort og/eller større og større internt lager.

4 2

Om brug af cookies