Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   IT-analytiker: Antallet af iPads er "Apple-spin"

IT-analytiker: Antallet af iPads er "Apple-spin"

Det konkrete antal iPads der er blevet sat til salg, er ikke offentlig kendt. Men en IT-analytiker mener ikke, at danskerne skal frygte der bliver udsolgt i julemåneden.

At der kun skulle være et mindre antal iPads i butikkerne, er ren og skær "Apple-spin", for at øge hypen omkring den i forvejen meget populære iPad.

IT-analytiker Jon Lund udtaler; "Det passer ikke, at der kun er et lille antal iPads, derfor er det også unødvendigt at skynde sig ned og købe en til julegaven for at være helt sikker."

Til at starte med var nævnt, at der ville komme 20.000 iPads til salg, men dette tal ændrede sig senere til 40.000. Hvad det præcise antal er, er dog en offentlig hemmelighed.

Jon Lund tilføjer; "er der 40.000 iPads i Danmark er det ikke "få" - det svarer til det antal Mac-computere, som Apple sælger i Danmark på et kvartal."

Efter lanceringen af iPad i USA, Australien, Canada, Japan og England blev der, hvis det sammenlignes med indbyggertallet i Danmark, solgt hvad der svarer til 30.000 iPads på de første 80 dage.

Så er der 40.000 iPads i Danmark, så er der efter den udregning nok til engang i februar måned.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mikos 03-12-2010 12:36:03

...hvad sker der lige? Det er vel ikke nødhjælp, der er tale om. Eller hvad?

0 0

Om brug af cookies