Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   IT-Branchen kritiserer ny multimedieskat

IT-Branchen kritiserer ny multimedieskat

Den nye multimedieskat, der beskatter fri telefon, er et selvmål, mener IT-Branchen.

Regeringen laver et regulært selvmål, når den erstatter mulitmedieskatten med skat på fri telefon, mener IT-Branchen.

Morten Bangsgaard, administrerende direktør i IT-Branchen, mener den nye skat er forældet, allerede inden den er trådt i kraft.

- "Digitale arbejdspladser skaber mere fleksible og produktive medarbejdere - det gælder naturligvis i forhold til hjemmearbejdspladser. Men det gælder i lige så høj grad smartphones og tablets, hvor telefoni, mail, internet og så videre smelter sammen," siger han til Dr.dk.

Han mener, at regeringen går imod egen politik om at fremme teknologiudvikling, når multimedieskatten ikke afskaffes helt.

- "Multimedieskatten har allerede kostet over 60.000 hjemmearbejdspladser. Den nye skat på smartphones får samme skadelige virkning," siger Morten Bangsgaard.

Læs også:
Venstre: Ny multimedieskat er ikke spiselig 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

David 23-11-2011 19:12:38

Fri telefon er jo efterhånden ikke så meget værd, med billige pakker med næsten alt inkluderet, og fri telefon er jo sjældent helt fri alligevel, man kan som regel ikke købe billetter eller bruge store data mængder.

0 0
Claus Frederiksen 22-11-2011 19:14:27

Øhhhhh.... Denne "nyhed" har I allerede lagt op en gang i dag: http://www.mobilsiden.dk/nyheder/regeringen-haemmer-teknologiudviklingen,lid.18109/

0 0
Per 22-11-2011 21:41:59

Men kært barn har mange navne..

0 0

Om brug af cookies