It-eksperter genskaber slettede SMS-beskeder

Er du jaloux og er mistanken mod din kæreste om utroskab for stor, så kan du nu få genskabt slettede SMS-beskeder og lignende.

It-eksperter genskaber slettede SMS-beskeder

Mistanken om din mand, kone eller kæreste er dig utro, kan blive så stor at der ikke er anden udvej end tjekke deres mobiltelefon. Og nu viser det sig, ifølge en række firmaer, at man kan betale et it-firma for at hjælpe og få genskabt ting. Det skriver MetroXpress.

-”Det er et udbredt fænomen, at folk kommer ind og vil have genskabt ting på kærestens telefon,” siger Henrik Andersen, country manager hos Ibas, der ikke ønsker at oplyse, hvor mange sager firmaet har.

Henrik Andersen understreger også, at Ibas afviser personer, hvor det er åbenlyst telefonen ikke er deres egen – men det er oftest svært at afgøre.

Recoverit har også hver uge flere af den type sager.

 – ”Vi fralægger os ethvert ansvar i forbindelse med ejerskab. Vælger en person at tage kærestens mobiltelefon og sende den til os, er det 100 procent vedkommendes ansvar,” siger Martin Frederiksen, cheftekniker hos Recoverit.

Hos DKC Data afviser Rikard Nielsen hver anden, da det er en anden end ejeren, som indleverer telefonen.

Det er ifølge straffelovens §263 ulovligt, at skaffe sig adgang til kærestens SMS-beskeder og kan straffes med en bøde eller fængsel i op til seks måneder.

Kilde: Politiken