IT-guru om mobilbetaling

Mobilbetalinger er fremtiden, det er der ingen tvivl om. Hør i denne video hvad IT-guruen Preben Mejer forventer af mobilen.

IT-guru om mobilbetaling

Smartphonen spiller efterhånden en centralrolle i alt hvad vi gør, derfor er det også helt naturligt at mobilbetaling er stærkt på vej.

 – ”Det som en smartphone kan er, at kommunikerer med dig. Med en smartphone der kan jeg få status, jeg kan få budskaber, jeg kan få reklame, jeg kan få ekstra tilbud, jeg kan få loyalitetsprogram, jeg kan få en masse andre ting der ligger rundt om selve transaktionsøjeblikket. Og så er det i øvrigt også potentielt mere sikkert fordi der er flere lag af sikkerhed på en smartphone, end der er på et plastikkort,” lyder det fra Preben Mejer.

Der også forventer, at man i fremtiden kan scanne varer i butikker og få oplysninger hvis man eksempelvis ikke kan tåle et produkt. Varerne er så også scannet når man når kassen, og dermed mindskes køen.

Du kan i nedenstående video se mere om, hvad IT-guruen Preben Mejer siger om mobilbetaling og hans forventninger til fremtiden.

Seneste tilføjelse til sagen

Her får du sagens videre forløb. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. 4/10/2013 pustede redaktionen nyt liv til historien med et indlæg om Nexus 7 – 2013-udgaven er ret cool (produkttest)Klik her og læs artiklen.. Se også seneste nyt om tematikken ved at trykke her..