Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   IT-personligheder mindes Jobs

IT-personligheder mindes Jobs

Det strømmer ind med kondolancer fra venner og kollegaer til Steve Jobs. Læs her ordene fra Facebook, Twitter og Google.

Steve Jobs stod bag både iPhone, iPad og Mac-computerne.
Steve Jobs stod bag både iPhone, iPad og Mac-computerne.

Konkurrenter og kollegaer fra IT-branchen er fulde af lovord om Apple’s tidligere frontmand, Steve Jobs, som netop er afgået ved døden.


Facebook
Facebooks stifter og administrerende direktør Mark Zuckerberg skriver: “Steve, tak fordi du var en mentor og en ven. Tak fordi du viste, at noget man bygger kan ændre verden. Jeg vil savne dig”.

Twitter
Dick Costolo, administrerende direktør, Twitter: “Nogle gange kommer der en person, som ikke alene hæver barren, men skaber en komplet ny målestok.”

Microsoft
Paul Allen, medstifter af Microsoft giver Steve Jobs disse sidste ord: “Vi har mistet en unik teknologi-pioner og auteur, der vidste, hvordan man laver fantastiske produkter. Steve kæmpede en lang kamp mod hårde odds på en meget modig måde. Han fortsatte med at lave fantastiske ting på trods af al den modgang.”

Google
Larry Page, administrerende direktør Google: “Han var en fantastisk mand med utrolige resultater og fantastisk genialitet. Det lod altid til, at han med meget få ord var i stand til at sige de ting, som du selv burde have tænkt på, før du selv tænkte det. Hans fokus på brugeroplevelsen har mere end noget andet været en inspiration for mig”.

Dell
Michael Dell, administrerende direktør Dell Inc: “I dag har verden mistet en visionær leder, teknologiindustrien har mistet en ikonisk leder, og jeg har mistet en ven og kollega. Arven efter Steve vil blive husket i mange generationer fremover.”

Bill Gates
Bill Gates, bestyrelsesformand Microsoft: “Det er sjældent, at verden ser en person, som har så væsentlig betydning, som Steve har haft. Hans indflydelse vil kunne mærkes i mange generationer fremover.”

Du kan se flere hilsner til Steve Jobs fra både danske og udenlandske kendisser her.Læs også:
- Steve Jobs er død
- Obama hylder Steve Jobs
- Her er Steve Jobs største succeser
- Konkurrent: Jobs indflydelse vil vare ved
- Afstemning: Hvad var Steve Jobs største bedrift?
- Amerikanerne tænder lys for Steve Jobs
- Steve Jobs mindes på Facebook

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies