Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iTunes i ny RAZR

iTunes i ny RAZR

Motorola præsenterer endnu en mobil i deres populære RAZR-serie. Der er tale om V3i, og den helt store nyhed er, at modellen kommer med iTunes.

Motorola RAZR V3i.
Motorola RAZR V3i.

RAZR V3 har i de seneste år været flagskibet for den amerikanske mobilproducent Motorola. RAZR-serien vil, ifølge selskabet, nå 10 millioner solgte RAZR-enheder inden 2005 afslutning.

Derfor kan det heller ikke undre nogen, at producenten nu sender en opgraderet version af deres populære V3 på markedet.

Ikke iTunes i alle modeller

Den nye RAZR V3i, har fået opgraderet kameraet, således pixelopløsningen nu er på 1,3 megapixel. Desuden gives der mulighed for at V3i kan udvide hukommelsen, således modellen blandt andet kan lagre flere musikfiler.

Designet ligner stort set den originale V3. Men overfladen vil være i blankt stål i stedet for børstet stål, som pryder V3.

Den hel store nyhed er, at mobilen har Apples musikprogram iTunes installeret - i lighed med ROKR E1.

Dette betyder formentlig, at der vil ligge en begrænsning, som gør, at mobilen kun kan indeholde 100 sange. Restriktionen kommer fra Apple, som har foreskrevet den i forbindelse med samarbejdet om ROKR E1.

Samtidig påpeger Motorola, at ikke alle modeller af V3i vil indeholde iTunes. Det vil i høj grad afhænge af det marked, mobilen bliver lanceret på og den operatør, der sælger dem.

Hvis ikke iTunes er installeret, vil Motorolas egen medieafspiller være at finde på modellen.

V3i forventes først at komme på markedet i 2006. Hvorvidt Danmark er en af de lande, hvor V3i vil komme med iTunes vides ikke.

Kilde: Betanews & ITavisen.no

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies