Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iTunes Match på vej til Europa?

iTunes Match på vej til Europa?

Det rygtes at musiktjenesten iTunes Match er åbnet i forskellige europæiske lande, men endnu ikke i Danmark.

I forbindelse med de seneste opdateringer af iTunes-softwaren, lader det til, at Apple ved et uheld har åbnet for iTunes Match-tjenesten i en række lande udenfor USA. Ifølge bloggen Macrumours har kunder i Frankrig, Spanien, England, Australien og New Zealand pludselig kunnet abonnere på tjenesten.

Apple har dog meldt ud at iTunes Match udelukkende er tilgængelig i USA og Brasillien - og har refunderet pengene til de kunder fra de nævnte lande, der nåede at tegne abonnement inden hullet blev lukket igen.

Men. Det tyder på at Apple er længere end ventet med sine udrulningsplaner - og måske får vi iTunes Match i Norden allerede næste år?

iTunes Match blev lanceret i USA i november måned. Tjenesten gør det muligt at lægge hele sin musiksamling op i Apples iCloud-skytjeneste og synkronisere den mellem alle sine iEnheder og computere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Adam Nielsen 18-01-2012 05:24:11

Jeg købte en kreditkort kode herfra: http://www.buyfrompowerseller.com/itunes-match-prepaid-credit-card/

Og det gik fint og smertefrit. Ja, der er en merpris på 13 $, men det passer nok meget godt på, hvad iTunes Match kommer til at koste herhjemme når/hvis det kommer.

... Og så skulle det da lige prøves.

0 0
Cebastian 15-12-2011 14:29:03

iTunes Match (som navnet tyder på) _matcher_ sin musik samling og føjer den til iCloud. Altså har du en sang og kan den sang matches med iTunes' bibliotek, bliver den føjet automatisk. Ikke noget med at uploade først (; Også værd at bemærke; er din sang i dårligere kvalitet end den iTunes tilbyder opgraderes den automatisk.

0 0
16-12-2011 12:09:44

Kan man så downloade den forbedret version?

0 0

Om brug af cookies