iTV fra Apple vil revolutionere TV-branchen

TV-applikationer vil ændre TV-branchen, præcis på samme måde Apple vendte op og ned på musikbranchen.

iTV fra Apple vil revolutionere TV-branchen

Det kommende fjernsyn fra Apple, iTV, vil revolutionere markedet for kabel-tv, samt reklamer i tv ved hjælpe af en ny slags applikationer. Det skriver Computerworld.dk.

Disse applikationer vil vende op og ned på tv-branchen, præcis på samme måde, som Apple vendte op og ned på musikbrachen, sådan lyder det fra analytikeren Matt Chessen fra hjemmesiden Seeking Alpha.

Det forventes kabeludbyderne vil blive de store tabere i denne revolution, da de ikke er lykkedes med at innovere og nu kommer konsekvensen så.

Matt Chessen mener, at kabelselskaberne er gået glip af en stor mulighed ved at insistere på, at kunderne abonnerer på samlede pakker – i stedet for at abonnere på individuelle kanaler eller købe adgang til enkelte tv-programmer, hvis det er det brugerne ønsker.

Det vil de blive i stand til med TV-applikationer, som skulle blive tilgængelige via Apple.

-”Det kommende fjernsyn fra Apple vil gøre det muligt for indholdsproducenterne at udvikle apps til distribution af indhold,” vurderer han.

Brugerne vil da kunne downloade en app og tilmelde sig et abonnement, dette fjerne behovet for kabelselskabet som mellemmand. Ligesom det også vil give muligheden for personligt tilpassede reklamer.

Opfølgning på sagen

Emnet er stadig relevant. mobilsiden fulgte op på sagen. Allerede d. 29/5/2012 publicerede vi en opfølgning med en artikel med fokus på Apple benytter ny strategi – i det hvide husKlik her for den påfølgende artikel.. Den absolut seneste udvikling i sagen kan du følge her.