iWatch-apps allerede på vej

Selvom Apples kommende smartwatch måske først kan købes fra næste år, så har nogle app-udviklere allerede i gang

iWatch-apps allerede på vej

Det er kraftigt ventet, at Apple vil præsentere et iWatch sammen med iPhone 6 i morgen, men der kan stadig gå ret længe, inden det vil kunne købes på grund af vanskeligheder med produktionen. Det til trods, så har nogle store udviklere allerede fået værktøjer til at lave apps til det kommende iWatch.

Læs også: Apple strammer op på sikkerheden i iCloud        

9to5Mac.com skriver, at nogle af de store sociale netværk allerede har fået en tidlig version af iWatch’ SDK, som står for Software Develeoper Kit, altså værktøjer til at udvikle software til iWatch.

Apple har tidligere brugt samme fremgangsmåde, så de har nogle apps at vise frem, når produktet skal vises frem.

Læs også: Apple livestreamer iPhone 6 event        

Ifølge 9to5Macs kilde skulle en af de tidlige modtagere af dette SDK være Facebook, som også skulle arbejde på at optimere sin app til iOS 8.

Der spekuleres også i, om Apple mon ikke vil give iWatch’ software rig mulighed for at integreres med iOS 8 og dets nye muligheder for blandt andet at styre hjemmet og holde styr på brugerens fysiske tilstand.

Mere om emnet

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. mobilsiden fortsatte historien. 5/9/2014 fulgte redaktionen op med en vinkel på Apple iWatch får NFC – Historien kan du læse her. Se de seneste nyheder om emnet her.