Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iWeekCalendar - den ultimative kalender?

iWeekCalendar - den ultimative kalender?

Ny dansk applikation hjælper forretningsmanden, som konstant er på farten.

iWeekCalender er en ny applikation fra det lille, nystartede danske virksomhed R&R development. Virksomheden har netop lanceret deres første applikation til iOS med navnet iWeekCalendar, og vi har kigget nærmere på applikationen.

Lad det være sagt med det samme – Apples App Store er oversvømmet med forskellige kalendere lige fra menstruationskalendere over religiøse kalendere til kalendere over månens faser. Så hvorfor skulle denne kalender være så speciel?

iWeekCalendar er ikke så meget ment som en dediceret kalender, men mere som en forlænget arm til iOS’s eksisterende kalender. Det er altså ikke en kalender, som man sidder og skriver aftaler ind i, men derimod en kalender, som gør det lettere at overskue forskellige landes kalendere.

Avanceret kalender

iWeekCalender er smart, fordi kalenderen kan vise en række officielle og uofficielle helligdage samt nationale begivenheder såsom nationaldage - alt sammen afhængig af hvilket land man vælger at sammenligne med. Derved kan man hurtigt se, hvilke dage man skal være opmærksom på, og det kan være ganske smart, hvis man ikke lige kan huske de belgiske og hollandske helligdage.

Samtidig så er det muligt at få vist flere landes kalendere oven på hinanden, hvilket kan være overordentligt smart, hvis man skal tage højde for forskellige landes varierende kalendere – en feature som specielt internationale forretningsfolk nok vil være meget glade for.

Hele kalenderen kan selvfølgelig synkroniseres til iOS’s indbyggede kalender, hvilke betyder, at man også de kan se samtlige helligdage, ugenumre og nationaldage i iOS-kalenderen.

iOS-kalenderen kan selvfølgelig så efterfølgende synkroniseres med en Exchange server eller Googles tjenester.

Sol, måne og rejseur

I applikationen kan man se den lokale tid, dag, dato, samt hvilken dato ugen starter og slutter. Man kan også se nationaldage og helligedage i den valgte uge.

Specielt interessant for de rejsevante er sol op- og nedgang, hvilket kan være meget brugbart, når man besøger fjerne himmelstrøg. Nederst på siden kan man se månens fase samt det nuværende stjernetegn.

Vender man telefonen vandret, så kommer der automatisk et rejseur frem. Rejseuret indeholder informationer om ugenummer, dag, dato og hvornår solen enten står op eller går ned.

iWeekCalendar koster 18 kr. til iOS og kan hentes på Apples App Store.

iWeekCalendar til iOS - forsiden af applikationen
iWeekCalendar til iOS - forsiden af applikationen
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Ahmani 12-10-2011 15:05:47

... Har jo alt dette i forvejen, så er det ikke bare en rip off? Eller er det kun en nyhed når det har noget med Apple at gøre (MMS, teethering, WIFI-hotspot, multitasking var muligt på mange andre telefoner lang tid før iPhone)?

Ved godt det ikke er Apple der er udvikler, men det virker altid som om, at det er TOTAL NYT hvis produktet er udviklet til Apple. Men det er altid set før! Forstår det ikke...

0 0
Per 13-10-2011 10:29:23

Ja, iPhonen har jo også en kalender i forvejen..

Men har du tænkt på, at det er fordi det er en dansk app, at den får omtale? .. hater..

0 0

Om brug af cookies