iWork til iCloud opdateres med flere forbedringer

Apple lancerede i efteråret deres web-baseret iWork-apps, og har nu netop udrullet forbedringer til brugerne.

iWork til iCloud opdateres med flere forbedringer

Mobilsiden kunne i efteråret fortælle, at iWorks beta klar til alle i iCloud. Apple bragte nemlig deres produktivitetspakke af apps til skytjenesten, så Mac og Windows-brugere kan kreere smukke og brugbare dokumenter direkte fra internetbrowseren. 

Selvom tjenesten stadig er i BETA(test-fase), så fungerer iWork til iCloud enormt godt, og dokumenterne synkroniserer gnidningsfrit med Apples iOS enheder (iPhone, iPad og iPod Touch). Apple har desuden lige udrullet forbedringer, som man nu præsenteres for, når Pages, Numbers eller Keynote åbnes på iCloud.com.

iWork til iCloud opdatering

Som billederne herover viser, så er det nu blandt andet muligt, at samarbejde i dokumenter med op til 100 andre brugere, og eksempelvis indsætte billeder på op til 10 MB. 

Hvis ikke allerede du har fået afprøvet Apples web-baserede iWork-apps, så burde de udrullede forbedringer være endnu en god grund til, at du får det gjort.

Kilde: AppleInsider

Opdateringer af emnet

Næste kronologiske indslag i fortællingen kommer her. mobilsiden fortsatte historien. Allerede d. 15/5/2014 gik redaktionen videre med en artikel omkring Huawei Ascend P7 anmeldelse: Fra dongle til designperle [TEST] – Læs videre her. Sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.