Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iZettle modtager nu igen VISA kort

iZettle modtager nu igen VISA kort

Efter flere måneders usikkerhed kan iZettles kunder igen modtage VISA kort.

Mange danske iZettle kunder blev hårdt ramt, da betalingstjenesten i juli måned offentliggjorde, at de ikke længere kunne modtage VISA og VISA Dankort.

Zettle er en betalingstjeneste gør det muligt, at tage mod betaling med dankort og kreditkort med en iPhone, iPad eller udvalgte Android enheder.

 - iZettle - mobilt alternativ til Nets terminaler for små virksomheder og private (produkttest)

Modsat eksisterende betalingsløsninger på markedet, så kan iZettle benyttes af private, og udgifterne til at modtage betalingskort kan holdes nede på 2,75 procent omsætningen, hvilket er et af produktets helt store fordele sammenlignet med konkurrenterne.

VISA ville ikke lege med

Succesen stoppede dog brat i Danmark, Norge og Finland, da VISA valgte at stoppe smarbejdet med den nye banebrydende og anmelderroste betalingstjeneste.

Efter VISAs opfattelse så opfyldte iZettle ikke VISAs skrappe sikkerhedskrav, og iZettles kunder har de sidste par måneder måtte tage til takke med muligheden for at modtage MasterCard betalingskort, hvilket ikke er nær så udbredt et betalingskort i Danmark.

 VISA-samarbejde med iZettle stoppet

Men nu har iZettle i en pressemeddelelse offentliggjort, at VISA kort nu igen kan accepteres via iZettle applikationen. I pressemeddelsen udtaler iZettles CEO, Jacob de Geer, følgende:

 - “We are seeing huge demand for our service throughout the Nordics. And with the holidays right around the corner we’re very happy to have resolved the Visa situation. For now, Visa transactions in Denmark, Finland and Norway will be done on the cardholders phone, as Visa Europe prefers. But most important for us we’ve restored Visa acceptance for our small business users and individuals there”.

I selskabets pressemeddelelse fremgår det VISA overførsler vil blive foretaget på kortejerens mobiltelefon. Helt præcist så indtastes beløb og kortejerens telefonnummer i iZettle applikationen på modtagerens telefon, og så vil kortejeren få tilsendt en SMS besked på sin telefon indeholdende et link til iZettles online betalingsside.

Kortejeren trykker på linket, og betalingen foregår nu ligesom en normal transaktion på internettet, hvor kortejeren indtaster sine kortoplysninger og gennemfører købet.

Løsningen er måske ikke lige så elegant, som med en kortlæser, men tilgengæld så virker betalingsløsningen overalt, selvom man ikke har medbragt en kortlæser.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies