Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   iZettle - nu kan DU også modtage kreditkort

iZettle - nu kan DU også modtage kreditkort

Nu duer den dårlige undskyldning "jeg har ikke lige nogle penge på mig" ikke længere. Den mobile kreditkortterminal for private kan endelig fås i Danmark.

iZettle er navnet på en smart iOS applikation, som langt om længe nu er lanceret i Danmark. iZettle er noget så smart som en personlig kreditkortterminal, som gør det muligt at modtage penge fra Visa, Mastercard eller Diners kreditkort helt uden en aftale med betalingsformindleren Nets (tidligere PBS).

 

Som en hver, der har været så uheldig at være i kløerne på Nets, ved, så er enhver konkurrent til Nets defacto monopol gode nyheder.

 

Hos Nets er det ikke muligt som privatperson at blive oprettet som kunde, men det ændre iZettle nu på for her er private velkommen - og det er erhvervsdrivende selvfølgelig også.

 

iZettle består af en lille kortlæser, som man sætter i dock-connector på en iPhone eller iPad, og applikationen gør det så muligt at benytte kortlæseren. Selve hardwaren er en chipkortlæser, der kan aflæse chippen på dit kreditkort. Kortlæseren er gratis.

Fordele og ulemper

Den store fordel ved iZettle er, at der ikke er noget månedligt gebyr, men betalingen for iZettle foregår derimod per transaktion.

Prisen er 1,50 krone + 2,75 procent af hver transaktion. Hvis man modtager 100 kroner, så snupper iZettle altså 4,25 kroner.

Sådan lige ved første øjekast så virker det meget dyrt, men sammenlignet med en invetering i en dankortterminal, indløsningsaftale med Nets og diverse månedlige omkostninger til både nets og dataabonnement, så er iZettle er ganske fornuftig prissat løsning.

Eneste rigtige store minus er, at man skal bruge en Facebook konto for at kunne oprette sig - det er helt unødvendigt for iZettle, at have adgang til de personfølsomme data der ligger på ens Facebook konto.

Vi ser frem til at få fingrene i løsningen, så vi kan teste den i praksis. Indtil da kan vores læsere se mere på iZettles hjemmeside.

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Martin Bay 29-02-2012 11:35:10

Hahaha der forsvandt alt troværdighed som dug for solen.

0 0
David K 29-02-2012 09:40:45

Jailbreak + aflæsning af kort info = Forever rich ?

Synes idéen er smart for selvstændige, men er lidt skeptisk mht. sikkerheden.

0 0
29-02-2012 18:19:50

Ja jeg skal dælme ikke proppe mit kort i sådan en.

0 0
Anders 29-02-2012 07:58:11

...er vel lige blevet gjort seriøst meget mere fristende og nemmere. Eneste validering er en underskrift med en finger! Mon ikke det nu for alvor, der bliver rapset betalingskort? Det kan måske nok spores tilbage til en bestemt Iphone og konto (der overføres til), men organiserede tyve undgår vel let at blive linket til dem?...

0 0
Mazzen 29-02-2012 07:36:47

Utroligt alt det **** som kommer til IOS, fint nok med nogen af tingene, men come on, en bærbær dankort terminal, hvem fanden kommer til at bruge den.

Og hvis de gør, så lær følgende.

Lad være med at låne penge ud.

0 0

Om brug af cookies