Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Jabra har modtaget tre Red Dot Design priser

Jabra har modtaget tre Red Dot Design priser

Danske Jabra har netop modtaget tre af de anerkendte Red Dot Design priser. Læs nærmere hvilke produkter der har fået dem.

Jabra Revo Wireless (Foto: Jabra)
Jabra Revo Wireless (Foto: Jabra)

Ved dette års Red Dot Design Awards blev danske Jabra tildelt hele tre priser. Komiteen består af erhvervseksperter, der altså fandt hovedtelefonerne Jabra Revo, Jabra Vox og højtaleren Jabra Speak 510 værdige som vindere. Jabra vandt priserne i kategorien ”kommunikationsteknologier”.

 - Ny Jabra hovedtelefoner med Dolby lyd

Det er ikke første gang Jabra modtager en af de eftertragtede Red Dot Awards, men faktisk fjerde år i træk de får det internationalt anerkendte kvalitetsmærke for fremragende design.

 - ”Red Dot prisen er en meget vigtig pris for alle virksomheder, der fokuserer på at levere en komplet brugeroplevelse - og vi er glade for, at vores produkter fortsat bliver anerkendt som designobjekter i verdensklasse”, siger Mogens Elsberg, CEO ved Jabra, i en pressemeddelelse.

Produktdesignkonkurrencen har eksisteret siden 1955 og i år deltog 1865 designere og virksomheder fra 54 lande – i alt var 19 forskellige kategorier repræsenteret.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies