Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Jailbreak din iPhones menu-system uden at jailbreake

Jailbreak din iPhones menu-system uden at jailbreake

Icon Settings lader dig tilgå opsætnings-menuer med ét klik.

Der var en gang, jeg var ung og dum. Ok - yngre og dummere. I hvert fald kunne jeg dengang bruge timer, for ikke at tale om dage, med at tweake, modde og customize min mobil. Det være sig alt lige fra ringetone over standard-SMS skabeloner til icon-design og software-hacks / jailbreaks.

Nu er det hele blevet lidt for voksent: min iPhone er mit primære arbejds-redskab, og det mest vovede jeg har gjort med den for nyligt var at opdatere til iOS 5.0.1 OTA! Whoop-WHOOP - jeg er en vovehals, så er det sagt.

Det skal dog også siges, at jeg primært holdt op med at jailbreake. fordi de ting jeg efterlyste nok til at jailbreake, efterhånden har fundet vej til det publicerede iOS (undtagen IntelliScreen - kom nu ind i kampen, Apple!).

En ting, der til stadighed kan irritere mig, er de mange dybe hop ned i indstillinger man skal foretage for f.eks. at få fat i BlueTooth-menuen - hvorfor ikke have en hurtig-adgang til BlueTooth hvis man bruger flere forskellige BlueTooth enheder i løbet af en uge / måned (hej kørende sælgere i udlejnings-biler)?

Ind fra venstre kommer IconSetting! OK - teknisk set er det ikke en app. Overhovedet.

Men hvorfor er det vigtigt, når nu funktionaliteten er i top? Faktisk er IconSettings blot en hjemmeside, hvor nogle sydafrikanske iPhone-nørder har lavet sider til de mest almindelige indstillinger.

Du navigerer så hen til den side, der indeholder den menu, du gerne vil til (f.eks. BlueTooth eller WiFi), venter på at ikonet loader, gemmer siden som en bookmarklet på din iPhone ("Føj til hjemmeskærm"), og bum! - så har du en genvej til det pågældende menu-punkt direkte på dit "skrivebord"! Det' knasme så simpelt, at det trodser næsten enhver beskrivelse!

Så er du en batteri-optimerings junkie ligesom jeg, så vil du helt sikkert have brug for både en Lysstyrke, BlueTooth og WiFi bookmarklet - tænk på alle de "pokes" du sparer! Det er jo flere år af dit liv?!

Er du også nysgerrig? Jamen så har du linket her - god fornøjelse med dine nye "apps"... :-) http://iphoneza.co.za/IconSettings/

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kurt Jørgensen 15-11-2011 19:54:22

Det var lige, hvad jeg havde brug for. Har også tit undret mig over, at sådanne ting er gemt så godt væk under "settings"...

0 0
Mikkel 15-11-2011 19:50:10

Er det mig der læser forkert, eller skriver du, at dem der bruger tid på, at tweake og optimere deres telefon er dumme?

0 0
Footiefan 15-11-2011 20:11:10

Mon ikke det er subjektivt :-)

0 0

Om brug af cookies