Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Japanske linser forbedrer mobilkameraet

Japanske linser forbedrer mobilkameraet

Japanerne er ikke tilfredse med kameraerne i dagens mobiler. Et japansk selskab har derfor lavet særlige linser, som kan sættes på kameramobilen. Det skulle efter sigende sikre billeder i bedre kvalitet.

Det er det japanske firma DoCoMo, som har designet tre forskellige linser, som kan sættes på mobiltelefonens kamera.
Det er det japanske firma DoCoMo, som har designet tre forskellige linser, som kan sættes på mobiltelefonens kamera.

Det er det japanske firma DoCoMo, som har designet tre forskellige linser, som kan sættes på mobiltelefonens kamera. Ifølge japanerne skulle det give skarpere og flottere billeder.

Hvorvidt de nye linser kan forbedre billedkvaliteten på kameramobilerne skal være usagt. Men måske har de fat i noget af det rigtige. I alt fald har de forstået, at en god billedkvalitet ikke kun handler om antallet af megapixel.

Billige linser til de fleste mobil-modeller

De tre linser, som kan fæstes til kameramobilen, er henholdsvis en super vidde-linse, vidvinkel og ikke mindst en særlig zoom-linse, som forstørrer objektet fire gange.

Ifølge producenterne kan de tre nye linser bruges til flere forskellige mobiltelefoner. Det skyldes, at de blot sættes fast på mobilen med en magnet. Derfor skal japanerne ikke nødvendigvis købe nye linser, hvis de får sig en ny mobiltelefon.

Det store spørgsmål er naturligvis, om vi får mulighed for at prøve linserne i Danmark. Som så ofte er det ikke et spørgsmål, vi kan svare på nu. Men viser det sig, at linserne bliver en succes hos japanerne, kunne det være, at en dansker satte sig for at importere linserne. Hvis de viser deres værd er det i alt fald ikke en formue man skal have op af lommen for at få fingrene i dem. Ifølge Mobilen.no kommer prisen til at ligge på lige under 400 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies