Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   JBL lancerer trådløs højttaler og lette høretelefoner

JBL lancerer trådløs højttaler og lette høretelefoner

Gør dig klar til sommeren med træning og udendørsaktiviteter en ny kraftig og vandtæt højttaler og lette høretelefoner fra JBL: Xtreme og Reflect Mini.

JBL Xtreme er ikke sart over for vand, så du kan roligt tage den med til poolkanten.
JBL Xtreme er ikke sart over for vand, så du kan roligt tage den med til poolkanten.

Sommeren er over os, og det er derfor den perfekte anledning til at finde det rette udstyr frem, hvad enten du skal have musik i god kvalitet med på stranden eller under løbeturen.

Læs også: Harman klar med trådløse JBL-højttalere til udendørslivet

Her fortsætter producenten JBL ad samme sti og udvider nu sin portefølje af kraftfulde trådløse højttalere med det nye produkt JBL Xtreme og en super let høretelefon til løbeturen til en ganske fornuftig pris.

JBL Xtreme: Kraftfuld, bærbar og vandtæt højttaler

Den nye JBL Xtreme tager det bedste fra begge verdener og kombinerer kraftig lyd med en relativ lille og meget bærbar højttaler.

Det gør den særdeles velegnet til at tage med på farten, hvor den med dens vandtætte og stensikre konstruktion ikke tager skade af at en tur i sandet ved stranden, vandet ved poolkanten eller bare ude i haven.

15 timers afspilning af musik

For at kunne have en højttaler med på farten kræver den et batteri, og derfor gemmer JBL Xtreme på 10.000 mAh og sikrer således 15 timers uafbrudt afspilning af de to store basselementer placeret i hver ende.

Sammen med de fire øvrige højttalerelementer bidrager de til en kraftig lyd den kompakte formfaktor taget i betragtning.

Oplader 2 enheder på én gang

Som med tidligere JBL-produkter har du med JBL Xtreme også mulighed for at oplade de ofte meget strømslugende smartphones – hele 2 ad gangen. Opladningen sker gennem to USB-porte, som er gemt bag en en beskyttende lynlås.

Læs også: Denon HEOS 1: En multirumshøjttaler du kan tage med

Sammen med din smartphone kan du også gøre brug af højttaleren, når du modtager et opkald. I stedet for at snakke med telefonen i hånden, kan du lade højttaleren klare opkaldet. Der sidder en indbygget mikrofon, der reducerer støj fra omgivelserne, med krystalklar samtalekvalitet som resultat.

JBL Connect forbinder dine højttalere og smartphones

Som med tidligere JBL-højttalere fungerer afspilningen af musik gennem JBL Connect, som er baseret på Bluetooth-forbindelsesteknologien.

Hvis du har to JBL-højttalere, kan du parre dem sammen og skabe et endnu større lydbillede med flere højttalere i stereo. JBL Connect muliggør også tilslutning af op til 3 enheder samtidig, så der ikke opstår kamp om, hvem der skal have lov til at stå for musikafspilningen.

Pris og tilgængelighed

Den kraftfulde JBL Xtreme-højttaler kan købes for en vejledende udsalgspris på 2.499 kroner, når den bliver mulig at købe på blandt andet JBL's hjemmeside i løbet af denne sommer. En nærmere dato er ikke oplyst.

Du har tre farver at vælge mellem: Blå, rød og sort.

JBL Reflect Mini: Lette høretelefoner til løbeturen

Sammen med JBL Xtreme løfter JBL også sløret for et andet nyt produkt til sommeren: Sportstilpassede høretelefoner af in-ear-typen, som gør musik under løbeturen til en fest.

JBL har sørget for at udforme dem således, at de generer absolut mindst muligt, når du træner eller løber. Derfor er det også de letteste sportshøretelefoner, som JBL har skabt.

Samtidig er komforten og den høje JBL-lydkvalitet bevaret med de sportstilpassede og normale ørepropper, lige som de er gjort svedafvisende, så du mere eller mindre ikke bemærker, at du har dem på.

Læs også: Samsung lancerer to nye Level-lydprodukter i Danmark

En anden smart detalje er små reflekser indsat i ledningerne, der gør det nemt at se dem under mørke – igen presset ned i et let og kompakt design.

"For at fortsætte succesen fra vores nuværende JBL Reflect-serie, tager HARMAN nu tingene til næste niveau ved at tilbyde de nye Reflect Mini med JBL-lyd i det mindste og letteste format, der er tilgængeligt for sportshøretelefoner", siger Michael Mauser, administrerende direktør for HARMAN Lifestyle. 

Til at kontrollere musikken er der en én-knap-kontrol på ledningen, som er kompatibel med både Android- og iOS-enheder. INDSÆT 3 BILLEDER AF HEADSET + 2 AF PERSONER Pris og tilgængelighed Prisen for det JBL's nye in-ear-høretelefoner lander på 449 kroner og kan, lige som højttaleren, købes i løbet af denne sommer uden at en nærmere dato er specificeret.

JBL Reflect Mini findes i farverne rød, blå, grøn og sort.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies