Jecopix er under konkursbegæring

Den danske tabletvirksomhed Jecopix har aldrig opnået den succes de selv håbede på, nu er firmaet under konkursbegæring.

Jecopix er under konkursbegæring

Vi har jævnligt skrevet artikler omkring den danske tablet-producent Jecopix, og oftest har kommentarfeltet været fyldt med utilfredse brugere.

Ligeledes er vi ofte blevet kontaktet fra frustrerede kunder, som forlængst har fået trukket pengene fra bankkontoen – men de har stadigvæk ikke modtaget deres tablet.

Kunderne føler sig dårligt behandlet i denne sag, og selvom Jecopix blev ramt af et tragiske dødsfald, så er der stadigvæk folk derude der enten mangler en tablet de har betalt for, og kunder der har modtaget deres eksemplar, men formentlig ikke skal forvente yderligere support.

Jecopix har umiddelbart lukket deres webshop (jecopixshop.com), men det er stadigvæk muligt at reservere/bestille et eksemplar af en TabOne eller TabOne2 på Jecopix.com.

Vi har fået nedenstående besked fra en af vores brugere.

Konkursbegæring

“Skifteretten i Århus har den 24. april 2012 taget Jecopix ApS. Fredensgade 38,1., 8000 Århus C, cvr-nr. 34230900 under konkursbehandling efter begæring modtaget den 20-04-2012, SKS 46-20273/2012.

Kurator er advokat Karsten Cronwald Jensen, Advokatfirmaet Cronwald, Tingvej 11, 8800 Viborg.

Eventuel anmodning om valg af kurator og kreditorudvalg skal fremsættes skriftligt over for skifteretten senest tre uger efter denne bekendtgørelse.

Enhver, der har fordring eller andet krav mod skyldneren, opfordres til inden 4 uger efter denne bekendtgørelse til boets kurator at anmelde sit krav opgjort pr. konkursdagen. Anmelselsen bør være vedlagt dokumentation for kravet.

Retten i Århus, den 24. april 2012.”

Ovenstående er begæret optaget i Statstidende under “Konkurs”.

Emnet følges op

Siden vi publicerede denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 16/4/2012 kom den efterfølgende historie med artiklen om Den nye iPad – for lidt nyt – men stadig i en liga for sig (produkttest) – Artiklen kan læses her. Få også seneste nyt om temaet her.