Jeg tror iPhone 5 kommer i aften

Kommentar: På Apples WWDC-konference forventer jeg store nyheder fra Apple. En iPhone 5 og ny iPad er på min liste.

Jeg tror iPhone 5 kommer i aften

I aften klokken 19.00 (dansk tid) åbner Apple udviklerkonferencen WWDC i San Fransisco. Reelt er der ingen andre end Apple der ved, hvad topchefen Tim Cook vil præsentere, men jeg har et par forventninger, som jeg tager chancen og offentliggør her.

Den nye iPhone, ”The New iPhone” – iPhone femte generation, eller blot iPhone 5, står på toppen af min hitliste.

Tirsdag den 4. oktober 2011 annoncerede Apple iPhone 4S, og ikke som forventet en iPhone 5, hvilket skuffede mange fans. Hvis Apple vender tilbage til deres oprindelige lanceringsplan, vil en ny iPhone se dagens lys på dagens event.

Herunder kan du se lanceringsdatoerne for de forskellige iPhones:

iPhone 4S – 4. oktober 2011

iPhone 4 – 7. juni 2010
iPhone 3GS – 8. juni 2009
iPhone 3G – 9. juni 2008
iPhone – 9. januar 2007

Naturligvis kan iPhone 4S-lanceringen også være et udtryk for en helt ny strategi fra Apples side.

Ny 4G-iPad på vej

Derudover gætter jeg på en ny iPad, ikke en NY iPad, men en justering af den nuværende.

Efter annonceringen af den tredje iPad væltede kritikken ned over Apple fra teleselskaber, såvel som slutkunder, fordi 4G LTE, der var et af de helt store salgsargumenter, kun fungerede i få udvalgte lande.

Jeg tror Apple imødekommer kritikken, og annoncerer en version af ”Den Nye iPad”, hvor 4G LTE netværk i vores del af verden, vil være understøttet.

Apple fjernede i maj måned, efter pres fra Forbrugerombudsmanden, betegnelsen 4G, fra deres danske website.

Alt det andet

Der går rygter om en ny version af styresystemet iOS, kendt som iOS 6, og nye Macbooks. Men ingen ved noget som helst om hvad Apple har i posen til os. Derfor er mit bud, lige så godt, som alle mulige andre gæt rundt omkring på nettet.

Jeg er i hvert fald spændt på, om nogle af mine forudsigelser holder stik.

På Mobilsiden.dk følger vi Apples keynote på WWDC fra klokken 19.00 i en livechat, hvor du også kan være med. Her komme alle svarene på, om mine forudsigelser holder stik.

Liveblog: Følg Apple WWDC 2012 i en stor livechat
 

På gensyn

Efterfølgende om sagen

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden fulgte op på historien. 11/6/2012 publicerede redaktionen et indlæg omkring Australien giver Apple bøde for 4G-vildledning – Du kan læse det videre forløb her. Redaktionen fastholder fokus. De sidste nyheder ser du her.