Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   John Chen: Derfor skal man vælge en BlackBerry telefon

John Chen: Derfor skal man vælge en BlackBerry telefon

BlackBerry direktør John Chen forklarer i et interview hvorfor man som forbruger skal vælge en BlackBerry telefon i stedet for en Android enhed.

BlackBerrys direktør John Chen er udmærket klar over at kunderne har forladt BlackBerrys telefoner til fordel for iPhones, Android telefoner og sågar Windows Phone enheder i en årrække efterhånden. Alligevel er han ikke helt klar til at forlade smartphone markedet og mener stadigvæk at der er plads til BlackBerrys telefoner.

I et interview med The Wall Street Journal blev Chen spurgt, om hvorfor en forbruger skulle købe en BlackBerry telefon frem for det hav af andre muligheder der foreligger, svaret var nogenlunde i tråd med det BlackBerry har forsøgt at banke ind i hovedet på os i mange år.

“Androids styrke er ikke kvaliteten på telefonerne. BlackBerrys telefoner er altid sat ordentligt sammen, vi har en fantastisk BlackBerry Messenger oplevelse, et godt operativsystem og det er de mest sikre telefoner. Det yngre klientel elsker alle mulige former for apps og BlackBerry kan køre 98 procent af alle Android apps”.

Selvom det er rigtigt at ikke alle Android telefoner er lige ordentligt skruet sammen, så findes der jo enheder som eksempelvis HTC One M8 som i den grad har fokus på bygge- og samlekvalitet og hvad angår BBM oplevelsen, så kan man også få den på enhver Android enhed - som desuden kan køre 100 procent af alle Android applikationer.

Altså er sikkerhed stadigvæk et af de store salgsargumenter på trods af at mange almene forbrugere tilsyneladende er ligeglade. Faste brugere af BlackBerry 10 operativsystemet vil naturligvis også påpege at der er nogle basale fordele relateret til den daglige brug, eksempelvis deres indbyggede Hubs og browser - noget som Chen ikke gør nok ud af.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TF 24-05-2014 20:59:07

Jeg er bange for at løbet er kørt for BB.

0 1
Alqttin 17-06-2014 12:04:44

Ja, det ser desværre sådan ud... det er pisse ærgeligt, hvis de drejer nøglen om, for de er sku begyndt endelig at imødekomme forbrugernes forventninger til en smartphone, hvor de faktisk er det selskab, der er bedst til at kombinere det traditionelle med det moderne.

Problemet er bare, at de har været for sent på den. Jeg bruger selv BlackBerry Q10 og fortsat meget tilfreds efter 1 år.

Det fysiske tastatur er så pålideligt, at man ikke bruger unødvendige kræfter på at se på skærmen, om man nu har tastet rigtigt. Telefonens HUB-integration, hvor alle beskeder fra apps samles under ét sted, er meget produktivt i hverdagen, sådan at man er fri for at åbne apps. Og så kan jeg godt li', måden man gør tingene på. Lidt anderledes, men det kan jeg også godt li' :-)

0 0
Peter Lyck 26-05-2014 08:48:15

Det er jeg enig i. Det tydeligt de har en direktør som ikke helt følger med. Når han siger Android telefoner ikke er skruet godt nok sammen, så er det en grov generalisering. M8 som nævnt er godt skruet sammen. Selvom Samsung laver plastiktelefoner som ikke føles dyre, så er de også skruet/smeltet godt sammen. Nokias telefoner er godt skruet sammen, det er heller ikke tit jeg hører folk brokker sig over iPhone, bortset fra smadrede skærme.

At BB kan køre de fleste Android apps er også et tomt argument, for det kan de fleste Android telefoner også.

Det eneste de har tilbage er sikkerheden, men mon ikke en del af det skyldes at der er så få BB'ere tilbage at de ikke er interessante for hackere og andre.

0 0

Om brug af cookies