John Chen: Derfor skal man vælge en BlackBerry telefon

BlackBerry direktør John Chen forklarer i et interview hvorfor man som forbruger skal vælge en BlackBerry telefon i stedet for en Android enhed.

John Chen: Derfor skal man vælge en BlackBerry telefon

BlackBerrys direktør John Chen er udmærket klar over at kunderne har forladt BlackBerrys telefoner til fordel for iPhones, Android telefoner og sågar Windows Phone enheder i en årrække efterhånden. Alligevel er han ikke helt klar til at forlade smartphone markedet og mener stadigvæk at der er plads til BlackBerrys telefoner.

I et interview med The Wall Street Journal blev Chen spurgt, om hvorfor en forbruger skulle købe en BlackBerry telefon frem for det hav af andre muligheder der foreligger, svaret var nogenlunde i tråd med det BlackBerry har forsøgt at banke ind i hovedet på os i mange år.

“Androids styrke er ikke kvaliteten på telefonerne. BlackBerrys telefoner er altid sat ordentligt sammen, vi har en fantastisk BlackBerry Messenger oplevelse, et godt operativsystem og det er de mest sikre telefoner. Det yngre klientel elsker alle mulige former for apps og BlackBerry kan køre 98 procent af alle Android apps”.

Selvom det er rigtigt at ikke alle Android telefoner er lige ordentligt skruet sammen, så findes der jo enheder som eksempelvis HTC One M8 som i den grad har fokus på bygge- og samlekvalitet og hvad angår BBM oplevelsen, så kan man også få den på enhver Android enhed – som desuden kan køre 100 procent af alle Android applikationer.

Altså er sikkerhed stadigvæk et af de store salgsargumenter på trods af at mange almene forbrugere tilsyneladende er ligeglade. Faste brugere af BlackBerry 10 operativsystemet vil naturligvis også påpege at der er nogle basale fordele relateret til den daglige brug, eksempelvis deres indbyggede Hubs og browser – noget som Chen ikke gør nok ud af.

Kilde: Boy Genius Report