Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   John Chen mener han er kirurgen der skal ordne syge BlackBerry

John Chen mener han er kirurgen der skal ordne syge BlackBerry

Nyudnævnte direktør John Chen mener selv at man skal være lidt unormal for at have mod på at vende skuden for BlackBerry.

John Chen, direktør hos BlackBerry.
John Chen, direktør hos BlackBerry.

I et interview med Re/code får den nyudnævnte BlackBerry direktør et par point for ærlig selvrefleksion. Chen indrømmer, at forsøge at få et selskab der er så udfordret som BlackBerry på ret køl, ikke er noget alle direktører ville nyde, men påpeger også at han ville have det frygteligt hvis han forlod selskabet i den nuværende tilstand.

- BlackBerry direktør optimistisk om fremtiden

Han går så langt som at kalde sig selv unormal for ikke at søge et mere sikkert, og nemmere job som direktør i et mindre prøvet selskab.

Chen ved udmærket godt at der foreligger ham en enorm opgave, og går så langt som at sammenligne sig selv med den helt rigtige kirurg som kan redde den syge patient BlackBerry.

“Hvordan patienten blev syg er ikke lægens problem, der skal fokuseres på hvordan han reddes” fortæller Chen og tilføjer “hvis man arbejder på skadestuen, skal man ikke være bange for blod”.

Noget kan tyde på at BlackBerry rent faktisk har fundet den rette mand til opgaven, i hvert fald lyder det som om at John Chen vil blive og kæmpe for selskabets overlevelse.

Kilde: Boy Genius Report


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rene 18-01-2014 23:28:02

BlackBerry burde havde en plads i markedet, håber de finder lige det de kan tjene penge på inden de går konkurs.

0 0

Om brug af cookies