Jolla vil lave tablet med hjælp fra folket

Finske Jolla har udtænkt en tablet, der skal være lige så meget af folket som til folket

Jolla vil lave tablet med hjælp fra folket

De består primært af tidligere Nokia-folk, men finske Jolla er begyndt at slå deres navn fast i branchen. Deres primære kendetegn er deres Sailfish OS, der er bygget fra bunden, og som styres ved hjælp af forskellige gestus. Det bliver også kendetegnet ved deres kommende tablet.

Læs også: Jolla Sailfish OS: Klar til global udrulning

Jolla Tablet skal en tur forbi crowdfunding-siden Indiegogo for at rejse penge til produktionen, men brugerne spiller også en stor rolle i udviklingen. Man kan komme med forslag til nye funktioner, og brugerne på Jollas forum stemmer så om de bedste – og dem vil Jolla så arbejde på at få med.

Tabletten skal især udmærke sig ved multitasking, som vil blive verdens bedste ifølge Marc Dillon fra Jolla. Multitasking er begyndt at dukke op flere steder, blandt andet hos Microsoft og Samsung, men eksempelvis iPads kan ikke have 2 apps kørende simultant på skærmen.

Læs også: Jolla udgiver ny telefon med Android-alternativ

Hvis man vil støtte Jolla i deres arbejde med denne tablet, så skal man til Indiegogo, hvor projektet er blevet noteret. Målet er 380.000 dollars inden 21 dage, og der er allerede tikket over 100.000 dollars ind.

Indiegogo er også måden at få fat i de første eksemplarer af tabletten. De første 1000 tablets bliver delt ud til dem, der har støttet med 189 dollars, og de næste 1000 eksemplarer til dem, der har støttet med 199 dollars. Man kan også læse mere på Jollas hjemmeside.

Specifikationer Jolla Tablet

Mål: 203 x 137 x 8,3 mm
Vægt: 384 gram
Skærm: 7,85″ 2048×1536 pixels – 330 ppi
Ydelse: 1,8GHz quad-core Intel processor
Hukommelse: 2GB RAM
Lagerplads: 32GB lagerplads + SD-slot
Batteri: 4300mAh
Kamera: 5MP hovedkamera, 2MP front
Styresystem: Sailfish OS 2.0
Andet: Kun WiFi

Fortsættelsen:

Næste fortælling om sagen finder du her. mobilsiden kunne ikke lade være. Allerede d. 18/11/2014 gik redaktionen videre med en nyhedsartikel med fokus på Derfor må Nokia lave en tabletKlik her og læs den fulde artikel.. Du kan læse absolut seneste nyt her.