Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   JP-anmelder: iPad er en revolution

JP-anmelder: iPad er en revolution

Den nye iPad lever op til de høje forventninger og kan beskrives som en teknologisk revolution, mener Jyllands-Postens korrespondent i New York.

Apples nye iPad er en revolution. Sådan lyder konklusionen fra Jyllands-Postens New York-korrespondent, som har fået fingre i et eksemplar af verdens i øjeblikket mest omtalte gadget.

 - ”iPad'en føles let som en bog, men rummer uanede muligheder for at sende emails (blandt andet denne artikel), læse nyheder og se film. Og så er den noget så sjældent som smuk. Nærmest som taget ud af en scene fra fremtidsfilmen 'Minority Report'. Alle funktioner er bløde og danser herover den trygfølsomme skærm,” lyder det blandt andet i anmeldelsen.

Pad’en får ligeledes ros for den mere end ti timer lange batteritid og for skærmens afvikling af de HD-film, som amerikanerne kan leje eller købe via iTunes.

Enkelthed er den store styrke

Jyllands-Posten beskriver iPad’en som ”nem og sjov”, og det er netop produktets enkelthed, der bliver fremhævet som det helt store skridt i udviklingen.

- ”iPad'en markerer i den grad overgangen fra de store besværlige (og dyre) computere med tilsvarende komplekse programmer til en mere enkel verden, der handler om at bruge teknikken til at kommunikere, se billeder, video, læse og spille spil. Altså: Mindre teknik, mere funktion”.

iPad’en får faktisk kun kritik for at mangle en enkelt ting – et kamera.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

michael 06-04-2010 12:26:08

Hvad er det for en syg tendens med at man absolut skal proppe et kamera i al ting, er det ikke noget at man har en i sin ipod eller iphone?

0 0
Jonas Jensen 06-04-2010 14:17:23

folk blir mere og mere sociale og der er det jo godt at der et indbygget kamera når man skal lave video chat og sådan

0 0
Jonas Jensen 05-04-2010 20:36:13

jeg synes nu ikke den kan bruges til særligt meget lige nu, måske først om 2-3 år. HP's Slate ser meget bedre ud, windows 7 og flash og det hele nu kommer det jo bare an på hvordan den er at bruge!

0 0

Om brug af cookies