Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Julekonkurrence: Vind et luksus Astro A40 gaming-headset

Julekonkurrence: Vind et luksus Astro A40 gaming-headset

I andel del af vores julekonkurrence udlodder vi et lækkert Astro A40 gaming-headset, Logitech MK470 tastatur og mus og AirMates.

Et Astro A40 gaming-headset er nu på højkant.
Et Astro A40 gaming-headset er nu på højkant.
Foto: Mobilsiden

For andet år i træk afholder Mobilsiden.dk en julekonkurrence, hvor vi udlodder en række lækre præmier. Hver advent i december får du muligheden for at deltage i en konkurrence.

I anden del af julekonkurrencen udloddes der et Astro A40 gaming-headset, Logitech MK470-sæt med tastatur og mus og en kombipakke med AirMate holdere til mobil og tablet.

Astro Gamings lækre A40 producentens presmium gaming-headset. Det er udviklet af og til professionelle gamere, og dem som bare gerne vil have det allerbedste. A40 kan transformeres til både et åbent og lukket headset med Mod Kits. Astro A40 kan bruges til både PC, Xbox, PlayStation 4 og smartphones. 

Derudover udloddes også et Logitech MK470-sæt, der byder på trådløst stilsikkert tastatur og mus, og AirMates til både mobil og tablet.

Læs også: Mobilsidens store julekonkurrence 2019Man kan få lidt hjælp til svaret her.

Vinderen udtrækkes den 13. december

Mobilsiden trækker lod blandt alle rigtige svar fredag den 13. december klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 7 dage, trækker vi en ny vinder.

Det er helt gratis at deltage, man bliver ikke tilmeldt nyhedsbreve eller lignende og dine oplysninger gives ikke videre.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies