Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Julekonkurrence: Vind tado° smart radiatortermostat startsæt

Julekonkurrence: Vind tado° smart radiatortermostat startsæt

Første del af vores julekonkurrence bliver skudt i gang med et tado° smart radiatortermostat startsæt og AirMates. Deltag i lodtrækningen i artiklen.

Foto: Mobilsiden

Opdatering: Vinderen er fundet og kan ses her.

For andet år i træk afholder Mobilsiden.dk en julekonkurrence, hvor vi udlodder en række lækre præmier. Hver advent i december får du muligheden for at deltage i en konkurrence.

Som den første præmie i julekonkurrencen udloddes et tado° smart radiatortermostat startsæt. Man kan deltage i lodtrækningen om sættet herunder og en tilfældig vinder bliver udtrukket fredag den 6. december.

tado° smart radiatortermostaterne er en fantastisk tilføjelse til det forbundne hjem, som vi i vores test var meget imponerede over. Det tager kun et øjeblik at tage de gamle termostater af og sætte tado's på, hvor appen guider hele vejen, så alle kan være med. Med tado's termostater spares der ikke kun på varmeregningen, men der bliver også mere tid til andre ting. De styrer nemlig varmen for dig, enten ved hjælp af din placering eller en planlagt opvarmning. Åbner du vinduerne, så registrerer tado termostaterne det automatisk og slukker. Med appen er man altid forbundet til termostaterne i hjemmet, så man fx kan undgå at træde ind af døren til et koldt hjem.

tado's termostater understøtter Google Assistent, Amazon Alexa og Apple HomeKit, så du kan skrue op for varmen, uden at skulle forlade sofaen.

Udover tado° smart radiatortermostat startsættet vinder man også AirMates til både mobil og tablet.

Læs også: Mobilsidens store julekonkurrence 2019

Vinderen udtrækkes den 6. december

Mobilsiden trækker lod blandt alle rigtige svar fredag den 6. december klokken 13.00. Vinderen vil få direkte besked og vil også blive offentliggjort her. Svarer den kontaktede vinder ikke retur inden for 7 dage, trækker vi en ny vinder.

Det er helt gratis at deltage, man bliver ikke tilmeldt nyhedsbreve og dine oplysninger gives ikke videre.

Man kan få lidt hjælp til svaret her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies