Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Juli: Mobilsiden.dk testede

Juli: Mobilsiden.dk testede

Hver måned tester Mobilsiden.dk en del forskellige produkter. Fik du ikke lige læst alle vores tests i juli, har du her mulighed for at få en kort opsummering af, hvad der var hot og not ved de testede modeller.

En af de store oplevelser i juli måned var Nokia N91, som er en rigtig musikmobil. Mobilsiden.dk var så begejstrede for lyden, at vi kaldte den en musikafspiller med indbygget mobiltelefon.
En af de store oplevelser i juli måned var Nokia N91, som er en rigtig musikmobil. Mobilsiden.dk var så begejstrede for lyden, at vi kaldte den en musikafspiller med indbygget mobiltelefon.

Nokia N91

En af de store oplevelser i juli måned var Nokia N91, som er en rigtig musikmobil. Mobilsiden.dk var så begejstrede for lyden, at vi kaldte den en musikafspiller med indbygget mobiltelefon i stedet for omvendt.

Den fantastiske lyd skyldes blandt andet en forstærkerenhed af dimensioner og equalizeren, der kan få den til og lyde endnu bedre.

På telefonens front er der dedikerede musikknapper, hvilket understreger, at vi har at gøre med en mobil, der er skræddersyet til musikelskere. Selve mobil-delen er skubbet lidt i baggrunden med taster, der er gemt under skydeklappen.

N91 integrerer sig i Windows Media Player (version 10 og opefter). Fra musikarkivet kan tilføje sange og spillelister til synkronisering. I dagligdagen er dette samspil en stor hjælp. Eneste minus er, at man ikke kan foretage og modtage opkald imens.

Der er masser af plads til musik i mobilen. Glem alt om hukommelseskort – der er nemlig 4 gigabyte indbygget hukommelse.

Umiddelbart virker N91 lidt stor og klodset, men når man tænker på, at modellen erstatter digitalkamera, Mp3-afspiller, lommeradio og mobiltelefon er størrelsen egentlig ganske fin.

Læs anmeldelsen af Nokia N91, klik her!

Nokia N80

En anden N-serie model, vi testede i juli var N80. Designmæssigt er der ingen i serien, der kan hamle op med denne model. Som den eneste i serien har N80 et lækkert slider-design, som giver den et stilfuldt og kompakt udtryk.

Også på indholdssiden er N80 imponerende. Den har alt hvad hjertet begærer, som gør den ideel til både arbejde og fritid. Blandt andet har telefonen et kamera med tre megapixel kamera, Mp3-afspiller, mulighed for at køre diasshow på fjernsynet, bluetooth, WIFI, 3G og FM-radio.

Eneste minus ved N80 er tasterne, som ganske enkelt ikke er gode nok. De er hårde og træge, hvilket kan være et irritationsmoment i længden.

Læs anmeldelsen af Nokia N80, klik her!

Et andet højdepunkt i juli var cyber-shot mobilen fra Sony Ericsson ved navn K800i. Mobilsiden.dk var mildest talt vilde med modellen, som vi kårede som årets absolutte højdepunkt fra Sony Ericsson.
Et andet højdepunkt i juli var cyber-shot mobilen fra Sony Ericsson ved navn K800i. Mobilsiden.dk var mildest talt vilde med modellen, som vi kårede som årets absolutte højdepunkt fra Sony Ericsson.

Sony Ericsson K800i

Fra Sony Ericsson bød juli måned på den nye, spændende cyber-shot mobil ved navn K800i. Mobilsiden.dk var mildest talt vilde med modellen, som vi kårede som årets absolutte højdepunkt fra Sony Ericsson.

K800i har alt hvad hjertet begærer. Den er først og fremmest en kameratelefon, der kan tage fantastiske fotos. Opløsningen på kameraet er på 3,2 megapixel, ligesom telefonen har kvalitetsstemplet cybershot.

Også den lækre skærm med dybe, flotte farver kan fremhæves på plussiden. Det samme gælder for den helt igennem i orden musikafspiller og FM-radio. Modellen har også 3G og mulighed for RSS-feeds på sin specifikationsliste.

Der er ikke meget dårligt at sige om Sony Ericsson K800i. Kun hukommelsen på sølle 64 megabyte og et lidt for ringe headset fik os til at rynke på næsen.

Læs anmeldelsen af Sony Ericsson K800i, klik her!

Nokia 2310

I den helt anden ende af specifikations-scalaen havde vi basistelefonen 2310, der er noget så enkel, som en telefon kan være i dag.

Modellen har SMS og opkald som sine primære funktioner. Hertil kan man lægge et par spil, lommeregner, stopur og et antal ringetoner, pauseskærme og temaer. Det vildeste, telefonen kan byde på, er FM-radio, så man kan have musik og nyheder i ørerne på farten.

Nokia 2310 henvender sig derfor til de mennesker, der vil have en enkel og brugervenlig telefon, der kun kan det basale.

Læs anmeldelsen af Nokia 2310, klik her!

Mobile Phone Telescope

Mobilsiden.dk testede en dims ved navn Mobile Phone Telescope fra Brando. Tingesten sættes på mobilen og giver 6 x optisk zoom til mobilen.

Prisen for det lille vidunder er sølle 130 danske kroner. Derfor var vi på redaktionen temmelig skeptiske, da vi modtog zoomen.

Vores bange anelser blev dog gjort til skamme, da det viste sig, at Mobile Phone Telescope rent faktisk gav en rigtig god billedkvalitet. Til prisen er produktet derfor over alle forventninger.

Læs anmeldelsen af Mobile Phone Telescope, klik her!

En ny klassiker er født i Nokia 6233. Modellen er ganske enkelt alle pengene værd.
En ny klassiker er født i Nokia 6233. Modellen er ganske enkelt alle pengene værd.

Nokia 6233

Som en nyskabelse af klassikerne 6230 og 6230i er Nokia nu ude med 6233, der ligesom dens to forgængere er en rigtig klassiker.

På Mobilsiden.dk er vi vældig begejstrede for modellen. Designet er klassisk uden at være kedeligt, brugervenligheden er af den bedste slags, og på funktionssiden er det svært at pege på den ting, der ikke er.

3G, EDGE, to megapixel kamera, lækker skærm, Mp3-afspiller og FM-radio er blot nogle af de funktioner, modellen kan tilbyde.

Glædeligt overrasket bliver man, når man ser prisskiltet. Man får telefon for hver en øre af de omkring 2.000 kroner, som modellen koster uden abonnement.

Læs anmeldelsen af Nokia 6233, klik her!

Nokia N71

Endnu en model i N-serien, som Mobilsiden.dk testede i juli måned, var N71, som vi karakteriserede som en brugervenlig multimediemobil.

Menuerne er nemme at betjene og har masser af muligheder for tilpasning, så de passer til ens egne behov.

Modellen kører med Symbian, som fungerer upåklageligt. Til gengæld er det tydeligt, at mobilen er udstyret med en processor, som ikke er kraftig nok. Der er ganske enkelt for lidt power, så mobilen opfører sig for langsomt nogle gange.

N71 er en tung, robust og tung mobil – mange ville nok kalde det en mursten. Alligevel udtråler modellen en vis autoritet, som gør den lidt mere charmerende.

Funktioner er der rigeligt af i klaptelefonen. Den tilbyder de lækreste muligheder for video, billeder og musik. Og så er der understøttelse af Excel og Word.

Læs anmeldelsen af Nokia N71, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies