Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Juni: Mobilsiden.dk testede

Juni: Mobilsiden.dk testede

Hver måned tester Mobilsiden.dk en del forskellige produkter. Har du ikke lige fået læst alle vores tests, har du her mulighed for at få en kort opsummering af, hvad der var hot og not ved de testede modeller.

En af de store oplevelser i juni måned var multimediemobilen fra Nokia, N72, som både funktions- og designmæssigt var rigtig lækker.
En af de store oplevelser i juni måned var multimediemobilen fra Nokia, N72, som både funktions- og designmæssigt var rigtig lækker.

Nokia N72

En af oplevelserne i juni måned var multimediemobilen N72 fra Nokia. På Mobilsiden.dk var vi meget begejstrede for modellen, som både designmæssigt og funktionsmæssigt var rigtig lækker.

På plussiden var det da også det helt igennem eksklusive sorte design, vi kunne fremhæve. Også kameraet på to megapixel var fantastisk. Det har selvudløser, blitz og sekvenstilstand.

Mp3-afspilleren og radioen i modellen var af høj kvalitet, som gør N72 til et kvalificeret alternativ til walkman-telefonerne fra Sony Ericsson.

Af mindre gode ting kunne vi påpege, at menuen ganske enkelt var for langsom. Samtidig gik kameraklappen for hurtigt op. Desuden kunne man undre sig over, at modellen ikke var udstyret med 3G.

Læs anmeldelsen af Nokia N72, klik her!

Nokia E70

Nokia E70 hører er en telefon, som har business-segmentet som sin primære målgruppe. Mobilsiden.dk testede modellen i juni måned og var positivt overraskede.

Af godter på indholdssiden nævnte vi trådløst netværk og 3G. Samtidig var vi begejstrede for det fulde QWERTY tastatur, som kan klappes sammen efter brug. Det var også overraskende, at modellen, til trods for folde-ud designet virkede meget robust og holdbar.

Eneste egentlige kritikpunkt af E70 gik på den manglende FM-radio. For hvilke business-folk tager af sted på arbejde uden at have de dugfriske nyheder i ørerne?

Læs anmeldelsen af Nokia E70, klik her!

Den mindste mobil vi testede i juni måned var VK2020.
Den mindste mobil vi testede i juni måned var VK2020.

VK2020

Den mindste mobil vi testede i juni måned var VK2020. Modellen var kendetegnet ved en vægt på kun 53 gram og en tykkelse på sølle 8,8 millimeter.

VK2020 er en såkaldt basis-mobil, som indeholder de mest almindelige funktioner. Det vildeste, modellen kan tilbyde, er Mp3-afspiller og bluetooth.

Mobilsiden.dk var meget begejstrede for designet, som virkede eksklusivt, selvom materialet rent faktisk var plastic.

Når det handlede om målgruppen for modellen, mente Mobilsiden.dk, at den nemt kunne ligge i brystlommen på en business-mand i civil. Men også andre mennesker, som vil have sig en basal mobil uden at være helt skrabet, kunne være et godt bud.

Læs anmeldelsen af VK2020, klik her!

Nokia 7370

Nokia 7370 er den sidste model i Nokias L’amour serie, som har østens mystik som tema. Mobilsiden.dk var meget imponerede over modellen, som både kunne byde på et lækkert design, kanon brugervenlighed og fine funktioner – vel og mærke til en ganske fornuftig pris.

Vi var blandt andet meget glade for rotationsfunktionen, hvormed man kunne skyde tastaturet frem og tilbage. Samtidig var det med stor ekspertise, at Nokia havde formået at anvende de mange forskellige materialer på en måde, så det hverken blev for prangende eller for kedeligt.

Alt i alt en Nokia-model, som vi var vilde med. Eneste minus var hukommelsen på sølle 10 MB, som ikke levner megen plads til billeder og musik.

Læs anmeldelsen af Nokia 7370, klik her!

Sony nav-u u-50

Sidst men ikke mindst havde vi muligheden for at teste navigationssystemet Sony nav-u u-50. Overordnet set var vi, trods enkelte startvanskeligheder, godt tilfredse med produktet.

Designet var en smule tykt, hvis man ville anvende modellen til en gåtur. I bilen havde det dog ingen betydning.

Fuldt opladt holdt systemet kun i fire timer. Det var ikke det vilde, hvilket ikke blev bedre af, at ladestikket til bilens cigarettænder ikke kunne nå op til frontruden. Derfor krævede det, at man opladede navigationen hjemmefra eller fik en fagmand til at lave en professionel montering af strømforsyningen.

Til trods for disse små-irriterende elementer, virkede navigationssystemet fra Sony upåklageligt. Den trykfølsomme skærm var i top, og systemet viste vej, som det skulle.

Læs anmeldelsen af Sony nav-u u-50, klik her!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies