JVC bringer Boomblasteren tilbage – nu med iPhone

Hvad siger du til en Boomblaster med plads til iPhone?

JVC bringer Boomblasteren tilbage – nu med iPhone

De fleste, der har mødt den, kan sagtens huske den ikoniske, bazooka-formede Boomblaster fra JVC.

Lanceret i 1998, var den i mange år fast inventar på strande, i parker og på rus-ture, hvor folk værdsatte, at man nu kunne få bærbar lyd MED fornuftig bund i.

Boomblasteren har dog ligget lidt stille det sidste årti, men JVC har genoplivet ikonet, og lavet en ny udgave, med integration af både iPhone og iPod Touch!

Din foretrukne æble-enhed får tilmed sit eget forseglede rum, hvor den kan opbevares mens den fjernbetjenes fra Boomblasterens knapper.

Man kan også tilslutte “almindelige” MP3-afspillere via USB, høre radio, eller bruge – gisp! – CD?er, både almindelige og med MP3 / WMA numre på.

Hertil har JVC så valgt at tilføje en indgang til mikrofon / guitar, så du kan jamme uanset hvor du er, og hvem du er med, og med 40 watt total udgangseffekt, samt fire indbyggede forstærkere, 8 cm fuldtone-højttalere og en 13 cm Super Woofer i hver ende, skal du ikke skrue voldsomt op, før din udgave af soloen fra November Rain får daten?s hår til at blafre i den kunstigt skabte brise.

Enheden kommer med fjernbetjening og skulderrem og kan bruges på lysnettet eller med batterier – den hedder på fagsproget noget så frækt som JVC RV-NB70

Den er set i El Giganten til 1.699 kroner så der er ingen undskyldning for dårlig, flad lyd til sommerens beach-parties!