Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   JVC lancerer TINYPHONES til sarte børneører

JVC lancerer TINYPHONES til sarte børneører

Med TINYPHONES kan børn få deres egne høretelefoner med indbygget volumenkontrol der værner om de sarte trommehinder.

Det er altid fristende at skrue helt op, især hvis man er lille. Samtidig kan mange høretelefoner i dag levere et lydtryk der potentielt kan medføre høreskader eller nedsat høreevne.

Derfor lancerer musikspecialisten JVC i dag to TINYPHONES, med fokus på at sikre sikker lyd til børn fra tre års alderen. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

For at forebygge høreskader fra barnsben af, er TINYPHONES indstillet til maksimalt at levere et lydtryk på 85 dB - et niveau der eliminerer risikoen for skader på de små trommehinder.

JVC TINYPHONES fås i to formater, In-Ear eller on-Ear, som altså enten kan proppes i eller uden på ørerne.

Læs også: For ung til mobil? Forældre fremskynder børns mobildebut

Designet er skræddersyet til de små, for det byder på livlige farver og klistermærker så looket kan tilpasses den enkeltes smag. Konstruktionen er samtidig styrket så de kan holde til børns aktive brug. Når TINYPHONES ikke benyttes, kan de klappes sammen til en halskæde.

De børnesikre høretelefoner er oplagte til at spille sammen med Spotifys nyligt lancerede Kiidio-tjeneste som tilbyder streaming af børnevenligt indhold, med et interface, musik og lydbøger henvendt til de yngste.

Vejledende pris bliver 199,- kroner for In-Ear som fås i enten blå, pink, hvis eller lyseblå. On-Ear versionen vil løbe op i 299,- kroner og fås i pink, blå, rød eller violet. Nærmeste forhandler kan findes hos www.auroragroup.eu.

Læs også: Børn ser digital underholdning under rejsen som aldrig før

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies