Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Jyllands-Posten klar til iPad

Jyllands-Posten klar til iPad

Nu kan abonnenter af Jyllands-Posten's fysiske avis også får avisen på iPad, ganske gratis. Ikke-abonnenter skal dog betale en betydelig sum for applikationen.

Jyllands Posten's applikation skal give kunderne en
Jyllands Posten's applikation skal give kunderne en "merværdi" for abonnementskronerne.

Jyllands-Posten's iPad-applikation er blevet godkendt af Apple, og er nu tilgængelig i App Store.

JP-applikationen kan erhverves i App Store for 249 kroner om måneden, eller 18 kroner for en enkel udgave.

Abonnomenter af Jyllands-Posten's fysiske avis kan dog gratis hente iPad-versionen. Jyllands-Posten vil på den måde skabe merværdi for de kunder, der allerede er abonnenter.

Applikationen er ikke en særlig iPad-version, men derimod en PDF af avisen, der dog kan søges i, og det er muligt at læse teksten rå, uden billeder.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

23-01-2011 13:07:43

Det lader til at have forbigået opmærksomheden herhjemme, at man kan få adgang til hundredevis af aviser til iPad og Android i et abonnement.
Det koster 199 kr. om måneden og købes via avishjemmesiden Outside24.dk.
For at læse aviserne skal man have en PressReader app, som downloades gratis fra iTunes. Med den har man fri adgang til Berlingske, BT og Nordjyske, og hvis man opholder sig i udlandet desuden til Børsen og Ekstra Bladet.
Hertil kommer i tilgift 1700 aviser fra 94 lande, bl.a. Int. Herald Tribune, The Guardian, Le Figaro. Alle i den trykte version.
Altså langt billigere end JPs 270 kroner for en enkelt avis. PressReader er iøvrigt lige blevet nomineret til "Best publisher app ever".

0 0
Ulrik Damm 21-12-2010 12:59:49

...men jeg holder mig nu til papir udgaven.
Det er jeg tvunget til fordi jeg 'kun' kører android på min mobil telefon. Eller er det fordi jeg ikke er med på moden, at JP ikke vil have med mig at gøre? I flg. alle medier blev antallet af solgte iPhone i DK overhalet af android mobiler helt tilbage i august. Men det er måske kun herovre vest på? Altså i "Jylland"....
Eller er det slet og ret fordi de stakkels programmører ikke har kundskaber nok til at udvikle til Android?
Jeg ville ønske nogen kunne forklare mig det.....

Måske skulle jeg bare finde en avis der gider have med mig at gøre...såååh det er nok slet ik' så ring' endda :-)

0 0
David 21-12-2010 13:11:48

Jeg tror (det er rent gætværk, ret mig gerne) at de Android tablets der endnu er i tilgængelige i Danmark er forkert format (7" wide screen) til at læse en avis. Jeg har personligt kun selv prøvet iPad, og dens 10" 4:3 format er helt tilpas, både i format og størrelse, men man føler helt klart; "at den skal heller ikke være mindre".

Mht iOS/Android, så skal man jo starte et sted, stod det til mig skulle alt komme i både iOS og Android, og det burde jo ikke være så svært, det er dybest set en ebook reader kombineret med noget visning af en grafik fik.

Og til en slut kommentar til iOS/Android flamewar, hvor ville jeg ønske at folk kunne rumme mere end een platform. Det er nogen gange ikke småting man skal finde sig i at høre fra folk, bare fordi man godt kan lide Apple produkter. Og jeg kan ikke rigtigt svare igen, fordi jeg kan også godt lide Android platformen. Jeg har valgt iOS fordi det efter at have prøvet begge platforme er den jeg har fundet dækker mine personlige! behov bedst. Jeg påstår ikke det samme gælder andre.

0 0
Ulrik Damm 21-12-2010 16:13:43

Jeg er langt hen ad vejen enig i dit i øvrigt saglige indlæg, og skal naturligvis heller ikke gøre mig selv dummere end jeg er, eller Apple fjendsk (har da æble produkter i huset), men som mange andre, er jeg stærk modstander af at specielt medierne forsøger at sætte dagsordenen. De af alle burde jo være objektive, men som man også kan se af deres dækning af begivenheder (ikke kun politik), er det jo langt fra tilfældet, desværre. Så hvorfor så forvente objektivitet i de værktøjer de vil have vi skal bruge..... men det er nok slet ik' så ring' endda :-)

0 0
Rasmus Røge 20-12-2010 15:10:26

Jeg synes Jyllands-posten har fundet den optimale løsning. De er ikke specielt interesserede i at sælge mange apps, men derimod i at sælge aviser. (bl.a. fordi apple tager 30% af omsætningen). Derfor tror jeg ikke det er deres successkriterie at sælge 10000 apps, men derimod at få deres allerede kunder til at hente app'en og måske få flere normale abonnenter.

Du kan ikke få alt gratis, specielt ikke en avis med kvalitetsindhold.

0 0
Jakob 20-12-2010 14:56:50

for en app er et selvmål. Det virkede ikke for EB med deres, og da de ikke kunne tåle kritikken fjernede de alle kommentarer omkring app'en.

Selv om fysiske abonnementer kan få den gratis, så tvivler jeg på at de er i den målgruppe som app'en må påtænkes at henvende sig til.

Der er simpelthen for mange gratis alternativer til at en abonnements baseret app kan slå igennem, med mindre den har et fuldstændigt unikt indhold og udtryk.

0 0
David 21-12-2010 11:05:27

Jeg holder Politiken til iPad for 270 kr pr måned, det er 9 kr pr avis, det synes jeg er en ganske udemærket pris for det jeg får, jeg nyder at læse politiken hver dag på min iPad.

Mener du at jeg skal tvinges til at købe papirsavisen? jeg vil helst have den på iPad og så sparer jeg også miljøet :)

0 0

Om brug af cookies