Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   JyskeVestkysten får egen app

JyskeVestkysten får egen app

Den vestjyske avis får nu en applikation til iPhone, iPod og iPad.

Syddanske Medier har netop lanceret en applikations-udgave af dagbladet JydskeVestkysten til iPhone, iPod Touch og iPad.

Applikationen har været et stykke tid under vejs, da det tog noget tid at lave en app, der tager højde for, at avisen udkommer i ni lokale udgaver, med forskellige tillæg og forsider.

-"Derfor var det i første omgang ikke helt nemt for os at finde løsningen på, hvordan vi kunne opbygge en app, der tager højde for mangfoldigheden og præsenterer den for brugerne i en overskuelig form,” siger onlinedirektør Peter Gram i en pressemeddelelse.

Køb din avis i kiosken

Det lykkes dog til sidst, efter inspiration fra tabloidavisen Bild Zeitung, der også udkommer i flere forskellige regionale udgaver.

Løsningen er en iKiosk, hvor de forskellige publikationer bliver præsenteret som forsider i et digitalt bladstativ, hvor brugerne kan købe deres lokalavis via betaling i applikationen (in app purchase).

En dags adgang koster 18 kroner, mens en måneds adgang koster 249 kroner.

-”Det var oplagt for os at skele til den tyske løsning, der samtidig giver mulighed for på sigt at udvide sortimentet i ”kiosken” med andre produkter fra både vores egen virksomhed og andres. Så den oprindelige udfordring har faktisk betydet, at vi endte med at få en app med flere kommercielle og publicistiske muligheder end de fleste af vores kolleger,” siger Peter Gram.

På et senere tidspunkt kommer applikationen også til Android-mobiler.

JV e-avis kan hentes her.  

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies