Kæmp med Håndbold-herrerne ved VM

Når håndboldherrerne tager hul på VM i Spanien gælder det om, at have din smartphone i hånden. Læs her hvorfor.

Kæmp med Håndbold-herrerne ved VM

Det varer ikke længe før de danske håndboldherrer løber på banen til VM i Spanien. Og du kan nu ”blive en del” af kampene – faktisk kan du blive Danmarks bedste playmaker.

Alt du skal gøre er, at downloade applikationen ”Playmaker”, som er lavet i et samarbejde mellem TV 2 og Totalkredit.

Efterfølgende skal du så forsøge at være med til, at forudsige hvordan kampene ender. Det foregår ved, at du skal besvare syv spørgsmål før kampstart.

Det kan eksempelvis være ”hvor mange mål scorer Mikkel Hansen?”, ”Hvor mange straffekast redder Niklas Landin?” osv. Du kan justere dine gæt undervejs i kampen, men jo tidligere du gætter rigtigt – jo flere point får du. Der er også mulighed for at få dine point fordoblet eller halveret ved at besvare bonusspørgsmål.

 – ”Med vores håndbold-app kæmper man med om titlen som Danmarks bedste playmaker ved at forudsige kampens udfald og svare rigtigt på spørgsmål om spillerne. Samtidig giver Playmaker en ekstra dimension på de spændende håndboldkampe i tv, fordi man ikke blot hepper på de danske drenge, men også selv er med i kampen og kan udfordre venner og familie via Facebook,” siger Ole Lund, marketingdirektør i Totalkredit.

Venner og familie kan udfordres via Facebook – ligesom man også kan dele ting på Facebook.

Applikationen Playmaker kan downloades gratis i både Apples App Store og Google Play Store.

playmaker applikation tv2 håndbold
Screenshots fra applikationen “Playmaker”