Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kæmpe MMS-nedbrud hos Telia og Call Me

Kæmpe MMS-nedbrud hos Telia og Call Me

Et kabel-brud i Sverige lammer MMS-beskeder i Danmark og resten af Norden.

MMS-beskeder skal du ikke forvente at få frem til modtageren i dag, hvis du er kunde hos Telia eller deres datterselskab Call Me.

Et brud på et kabel i Sverige, giver problemer med afsende og modtage MMS'er. Hele Danmark og Norden er ramt, oplyser selskabet.

Der er i øjeblikket ingen informationer om, hvornår problemet forventes at være løst.

(Artikel senest opdateret klokken 12.40).

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mozz 14-10-2011 12:19:17

Stop det brok, el. læs jeres mobil-nyheder på et andet site!! Synes faktisk Mobilsiden, gør det ret godt - og NEJ jeg er ikke kæmpe fan af Apple!! Men som nogle andre skriver, så er der selvfølgelig meget stof, om det der lige her og nu er aktuelt... Og sådan skal det efter min mening også være.

0 0
Anker 13-10-2011 22:56:55

Jeg giver dig totalt ret i hvad du skriver , det er helt vanvittigt at folkene bag denne side, overhovedet gider lave en god dansk mobil nyheds forum/site når de fleste brugere sviner dem til, gang på gang, jeg får sku små opkastninger i munden når jeg ser det.. Find en anden side, eller stop for h...... da det tuderi !!!

0 0
Linnebjerg 13-10-2011 20:31:45

Jeg sidder og undrer mig lidt over (rigtig mange) af de kommentarer, der kommer herinde på mobilsiden.

Uanset hvad de skriver herinde, så bliver de svinet til... Enten er de Apple fans, skriver for mange artikler om Apple, for meget om Steve Jobs, for meget om IOS5, Ip4s, John G´s anmeldelser er dårlige osv. osv. osv.

Som Rune M. ganske rigtigt skriver.. Det her er en mobilside. De skriver om mobilverdenen og det der er aktuelt. Og ja Apple er da højaktuelle lige i øjeblikket.

Det jeg ikke helt forstår er, at dem der ikke gider læse om Apple, de, pudsigt nok, skriver kommentarer til samtlige artikler. Hvorfor er man ikke lidt selektiv og evt. LADER VÆRE med at læse om Apple, hvis det ikke interesserer en??

Og nej jeg ejer INTET med æblet på. har en SGS2, men synes nyheder om Apple, Nokia, HTC og alt det andet også er interessant. Er der til gengæld en overskrift der ikke fanger mig... ja så læser jeg det såmænd ikke.

Lad nu være med det klynkeri, når der kommer en artikel i ikke gider læse, bare lad være med at læse den.

Prøv nu, som voksne menneske, at acceptere vi er forskellige, har forskellige holdninger (nogen kan lide Toyota og andre Ford mens nogen er til moren og andre til datteren).

Hvis i ikke kan lide hvad der bliver skrevet, hvorfor er i her så?? der er mange andre mobilsites. Men befri nu alle os andre, der kan lide at læse om andet end ét mærke eller ét produkt, fra den evindelige klynken.

0 0
Daniel Jørgensen 13-10-2011 15:21:08

Ja og sådan har det været længe.. Jeg har oplevet flere gange nu hvor min RSS læser med 10 artikler fra Mobilsiden ikke viser en eneste artikel der ikke omhandler Apple.. Gad vide hvor mange penge de får af Apple for at skrive så meget om dem..

0 0
Rune M. 13-10-2011 15:37:01

Jammen velkommen til en mobilhjemmeside.
Dette er en side der kommer med nyheder om mobiler.

Suprice suprice!

Eftersom det der sker inden for mobilverdenen de seneste dage meget omhandler apple;
Steve's død
ny iPhone
iOS5
iOS5 opdateringen i dag
Salg af iPhone 4S

I mellemtiden har der ikke rigtigt været andre - så hvad, så syntes i at det er bedre de slet ikke skriver om noget, end at de skriver nyheder om det der faktisk er at skrive om --- hvilket meget aktuelt lige nu er apple.
Vi kan da godt lave flere artikler om at samsung ikke har offenligjort deres nye telefon pga. steves død - men det da også kedelig læsning..

0 0
Daniel Jørgensen 13-10-2011 15:49:17

Det er ikke så meget det.. Men istedet for at lave 12 artikler om IOS5, kunne man måske overveje at nøjes med én .. Det samme gælder at steve jobs er død, det skulle også helst fylde samtlige artikler i flere dage..

Nøjes da med én artikel pr emne.. Det andet er uoverskueligt og irriterende, både for dem det interesserer men også for dem det ikke interesserer..

0 0
Bjarke Hansen 13-10-2011 16:18:56

Ja, men du skal tænke på at mobilsidens skribenter for betaling pr artikkel, og så skal de kun lave en undersøgelse og kan skrive flere artikler og skore flere penge... trist men sådan er det blevet

0 0

Om brug af cookies