Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kæmpe skandale - O2 netværk nede i England

Kæmpe skandale - O2 netværk nede i England

Det engelske teleselskab O2 har problemer med deres netværk for anden dag i træk, hvilket har givet utrolig mange vrede mobilkunder.

Tusindevis af O2’s kunder kan ikke bruge deres mobiltelefon i England, selskabet kan ikke præcist sige hvor mange af deres 23 millioner kunder, som er berørt af problemet. Det skriver Skynews.com.

-”Vi kan bekræfte, at der er problemer med vores mobile service på grund af en fejl med et af vores netværk systemer, hvilket betyder nogle mobilnumre ikke registreres korrekt på vores netværk. Vi og vores centrale leverandører har anvendt alle mulige ressourcer og arbejdet hele natten for at genoprette tjenesten så hurtigt som muligt”.

Selskabet havde tilbage i juni måned også en dag, hvor tusindevis af deres kunder var ude af stand til at sende sms-beskeder en hel dag. De siger dog, at denne drift forstyrrelse ikke har nogen sammenhæng med den tidligere. Du kan følge selskabets driftstatus her.

Problemet er ikke geografisk, derfor kan kunder godt risikerer at være samme sted og en person har dækning og en anden ikke. Det skriver BBC.com.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies