Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kæresten eller mobilen?

Kæresten eller mobilen?

Hvad er vigtigst – kæresten eller mobilen? Det burde i alle tilfælde helt indlysende være kæresten. Men ifølge en ny undersøgelse byttede hver ottende mand gerne kæresten ud med en gadget.

Hvad er vigtigst – kæresten eller mobilen?
Hvad er vigtigst – kæresten eller mobilen?

Det er det engelske firma GfK NOP, der har lavet undersøgelsen, der viser, at hver ottende mand elsker gadgets så højt, at han gerne gav kæresten sparket, hvis han kunne få sig en lækker ny gadget - det være sig en mobil, en Mp3-afspiller eller måske et fedt fladskærms-tv - i stedet.

Undersøgelsen tog udgangspunkt i en rundspørge blandt 60.207 mennesker. Hele 13 procent af mændene tilkendegav uden at blinke, at de gerne ville bytte deres kæreste ud med en gadget. Her var kvinderne mere anstændige. Der var kun 6 procent af de kvindelige adspurgte, der kunne være koldhjertede nok til at vælge en gadget på bekostning af kæresten.

Det må siges at være ganske skræmmende, at vi kvinder er så billigt til salg. Hvis bare vores kærester får tilbudt en mobil eller en DVD-afspiller, der er lækker nok, har de tilsyneladende ingen problemer med at undvære os. Men hvad angår mændene - vær i bare glade for, at det ikke var sko og tasker, der blev spurgt til i undersøgelsen!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her



Om brug af cookies