Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kamera-problem i iPhone 5 ikke værre end på Galaxy S III

Kamera-problem i iPhone 5 ikke værre end på Galaxy S III

Problemet med en lilla ring på billeder taget med iPhone 5, forekommer også på Galaxy S III og andre telefoner.

Vi har tidligere på Mobilsiden.dk skrevet om problemet med en lilla ring eller et lilla skær, på billeder taget med den nye iPhone 5.

Nu tyder rapporter på, at problemet også forekommer på Samsungs Galaxy S III og andre telefoner, skriver Consumer Reports.

Forklaringen på den lilla ring eller misfarvede skær, er et almindeligt fænomen indenfor foto-verdenen, kaldet lens-flare. Begrebet dækker over de reflekser, der skabes i objektivet, når modlys rammer glasset på objektivet.

Lens-flare skabes som oftest, når en lyskilde, f.eks. solen, rammer ind i billedet, eller optræder lige udenfor billedet.

Problemet kan altså også forekomme på selv dyre spejlreflekskameraer.

Kilde: ConsumerReports

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

12-10-2012 18:34:06

Æblet: "Jamen jamen de andre gør det også! ØV altså, det er ikke kun mig" Nu må i fandme komme ind i kampen..... Ja det er et fænomen der kan forekomme på alle kameraer. MEN, det er endnu ikke set på min sgs3, og har allerede set op til flere billeder på min hustrus iPhone 5......Det er jo mere hvor tydeligt det forekommer, og hvor ofte, der er problemet.

0 0
Katron 13-10-2012 21:08:59

Apple om igen.

Samme fremgangsmåde som iphone 4 med antennen. Der var svaret også, at det kan jo også forekomme på andre telefoner... Ja hvis man støber dem ind i bly, og dumper dem på 1km's dybde.

Jeg har allerede, live, set 'lilla' billeder fra iphone 5. Har modsat forsøgt at fremprovokere tilsvarende, både med min Lumia 900, og min gamle N8. Ingen lilla skær i modlys. Min N8 tog endda billeder direkte af solen, uden problem. Billeder taget med solen som modlys, er forsøgt i vinkler hele vejen rundt, til linsen kom i egen skygge i begge retninger. Kan ikke få lilla skær på nogle af de 2 mobiler jeg har forsøgt med.

0 0

Om brug af cookies