Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kampen om den ultimative musikmobil: Hvem vinder?

Kampen om den ultimative musikmobil: Hvem vinder?

Vi venter stadig på iPhone fra Apple. Og nu vil Microsoft lave en Zune-mobil. Hvem vinder kampen om den ultimative musiktelefon, Microsoft, Apple eller en helt anden?

Der var stor jubel i mobilverdenen da rygterne om en Apple-produceret mobiltelefon skulle lanceres. Men efter to år uden en rigtig iPhone, ser fremtiden ikke lys ud. Nu lyder det imidlertid, at telefonen skal præsenteres i starten af næste år.

Ikke overraskende meldte Microsoft sig for kort tid siden også i kampen. Zune-konceptet blev præsenteret, og den første enhed og software bliver sat på markedet i denne uge – dog uden en mobiltelefon. Til gengæld har overhoveder fra Microsoft allerede udtalt sig om en kommende Zune-mobil.

Hvorfor absolut Microsoft eller Apple?

Men i stedet for at koncentrere sig om Microsoft og Apple, skulle man måske vende hovedet en anden vej. Der findes masser af Windows-baserede smartphones med mulighed for musik og Motorola-mobiler i samarbejde med musikproducenter.

Spørgsmålet er, om vi ikke bliver skuffede, når nu iPhone og Zune-mobilen kommer? Kan Microsoft og Apple virkelig gøre det så meget bedre end Nokia og Sony Ericsson (som har mindst lige så meget erfaring på musikområdet).

Musikmobiler som Nokia N91 og Sony Ericsson W950i er helt på højde med nutidens almindelige MP3-afspillere, og hvis der forventes så meget af Microsoft og Apple, kan de kun skuffe.

Selv Bill Gates ser ud til ikke at være imponeret. Når Hr. Microsoft beskriver en måske kommende konkurrent (Apple red.), som ”fænomenal, utrolig og fantastisk”, så kan det, Microsoft selv laver, ikke være helt godt.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies