Kanonpris på iPad Air [MOBILDEAL]

Det er sjældent at iPads bliver sat drastisk ned, ikke desto mindre er det netop det Fona har gjort med Apples iPad Air. Men du skal være hurtig.

Kanonpris på iPad Air [MOBILDEAL]

Er du hurtig kan du spare 25% på en iPad Air i dag. Det kræver dog at du springer på jernhesten, ind i bilen eller bussen og finder den nærmeste Fona der fører Apples iPad og står i kø.

Den populære iPad Air, som fik en varm anbefaling på mobilsiden.dk, var for få måneder siden stadig til salg nær introduktionsprisen på 3.799,- kroner. I dag kan du nu købe den for 2.299,- kroner i Fonas forretninger fra kl 16.00.

Tilbuddet gælder for både sølv og space grey versionen, men kun med 16GB lager.

Udsalget gælder kun den 28. november og så længe lager haves. Fona har 2000 stk til salg landet over, og varerne kan byttes til og med den 10. januar 2014.

Klik her for at finde den bedste pris på mobilpriser.dk.

Du kan se Fonas øvrige Black Friday tilbud her.

[UPDATE] Elgiganten kører et lignende tilbud, hvor samme model tilbydes endnu billigere: 2.199,- for 16GB varianten. Tilbuddet gælder så længe lager haves (900 stk i skrivende stund)

[UPDATE #2] Elgigantens Pad Air tilbud er udsolgt.

Flere nyheder i sagen

Meget er sket siden vi bragte artiklen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 3/11/2014 kørte vi en opfølgning med artiklen om Flere detaljer om iPad Pro – Historien bringes videre her. Seneste nyt om tematikken finder du her.