Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Katastrofe-regnskab for Motorola. Stoppes mobilproduktionen?

Katastrofe-regnskab for Motorola. Stoppes mobilproduktionen?

Motorolas øverste chef er gået. Pengene fosser ud af kassen, og i øjeblikket overvejer Motorola så sin mobilsatsning.

De har længe ligget i den øverste ende på verdensmarkedet indenfor mobiltelefoner. For blot få måneder siden mistede de terræn, og Samsung overhalede Motorola. Ikke nok med at de har mistet pusten i forhold til konkurrenterne, så har de også mistet en tredjedel af alle deres kunder.

Det seneste kvartalsregnskab fra Motorola viser også, at overskuddet er reduceret med hele 84 procent. Kort efter disse katastrofale tal blev præsenteret, tog Motorolas chef Ed Zander sit gode tøj og gik. Nu kommer så beskeden om, at Motorola i øjeblikket overvejer om de helt skal droppe produktionen af mobilprodukter.

Motorola skriver i en pressemeddelelse at de i øjeblikket "undersøger en strukturel og strategisk ændring af deres afdelinger, for at gøre mobilafdelingen bedre, og ikke mindst i stand til at kapre en global lederposition samt øge aktieejernes værdier". Om denne melding betyder, at Motorola er i gang med at sælge mobilafdelingen, er dog uvist.

Motorola har ganske vist slidt med, at forny sig efter sin succeslancering af Razr, men de er derfor også nødt til at tage et gevaldigt skridt for at stoppe den negative udvikling, som de har oplevet på det sidste.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies