Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   KAZAM melder sig klar på mobilmarkedet

KAZAM melder sig klar på mobilmarkedet

Syv nye Android-modeller er netop præsenteret - producenten bag disse er den nye elev i klassen. Mød Kazam.

Den nye i klassen, sådan kan man godt præsentere mobilproducenten Kazam, dog er der tale om utrolig erfarne folk, der står bag navnet Kazam.

 - Kazam - rene Android-smartphones til skarpe priser

Vi skrev første gang om den nye mobilproducent tilbage i august måned, hvor de først kom frem og fortalte om deres planer. Kort og godt er deres ambition, at være prisbevidste, men ikke gå på kompromis med kvaliteten.

Kazam er grundlagt af Michael Coombes, tidligere salgschef ved HTC i Storbritannien og James Atkins, tidligere marketingschef i HTCs britiske afdeling.

I Danmark er Kazam også repræsenteret med erfarne folk, den administrerende direktør for Kazam Norden er Frank Jensen, som tidligere har været hos blandt andet Brightpoint. Foruden Frank Jensen består det danske team af, Thomas Faber og Claus Pedersen, ligeledes med stor erfaring.

Men efter få måneder er Kazam klar med præsentationen af hele syv nye smartphones, som alle er Android-telefoner. De syv modeller tilhører to produktserier, som lyder navnene Kazam Trooper (5 modeller) og Kazam Thunder (2 modeller).

 - "KAZAM blev grundlagt for seks måneder siden, og det er utroligt, at vi allerede nu kan lancere vores første telefoner. Vi er en lille virksomhed med masser af erfaring at trække på, og derfor kan vi reagere hurtigt og tilpasse os skiftende behov på vores lokale markeder. Der er meget mere på vej fra vores spændende mærke," sådan lyder det fra Michael Coombes i en pressemeddelelse.

Kazam vil yde ekstra service

I forhold til konkurrenterne, så er Kazam klar på, at udfordre mobilbranchen med andet end bare smartphones.

Alle Kazam-telefonerne leveres med et års garanti på udskiftning af skærmen, samt Kazam Rescue, som giver Kazams supportteam mulighed for, med brugernes godkendelse, at få fjernadgang til telefonen, så de kan være behjælpelige med opsætning eller andre problemstillinger.

Dog har kunden ”kun” ret til én udskiftning af skærmen inden for 12 måneder fra købsdatoen.

Introduktion af Kazam-serierne

Kazams to serier tilbyder forskellige typer smartphones, så ønsker du en Kazam telefon, får du her lige en introduktion til de forskellige serier.

Kazams serier lyder, som vi skrev tidligere i artikler, henholdsvis navnene Trooper og Thunder.

Trooper-serien byder på smartphones, som er udstyret med de teknologier, som er ”brugbare” for de fleste.

Med Thunder-serien får du al den ydeevne, som teknologien giver mulighed for. Så er du en krævende gadgetelsker, så er Thunder modellerne dem, som du skal gå efter.

Fælles for begge modeller er, at det er dual-SIM telefoner, samt du kan udskifte batteriet og udvide hukommelsen via eksternt hukommelseskort.

De første syv modeller fra Kazam er; Trooper X3.5, Trooper X4.0, Trooper X4.5, Trooper X5.0 og Tropper X5.5, samt Thunder modellerne Q4.5 og Q5.0.

Priserne på de nye Kazam smartphones og præcis salgsstart er endnu ukendt.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies