Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kazam - produktserierne Trooper og Thunder

Kazam - produktserierne Trooper og Thunder

Overblik: Kazam har netop præsenteret syv nye smartphones, du kan få overblikket over de forskellige modeller her.

Mobilproducenter lancerer ofte en enkelt eller ganske få smartphones samtidig, men ”den nye elev i klassen”, Kazam, er også her anderledes. De har netop præsenteret hele syv nye modeller på et pressemøde i Stockholm.

 - Kazam melder sig klar på mobilmarkedet

Grunden til at Kazam er klar med ikke bare en smartphone, men hele syv forskellige modeller er ganske klar.

 - ”Vi satser på at få produkter ud i markedet, og ramme et massemarked. Der satses med en bred produktportefølje for at opnå volumen,” sådan er ordene til pressemødet i Stockholm fra CEO Michael Coombes.

 - ”Vi vil lege med de store drenge i branchen. Det er vores ambition,” tilføjede han.

Du kan få et overblik over de forskellige modeller i de to produktserier Trooper og Thunder herunder.

Thunder Q5.0

Thunder Q5.0 kommer med en 5 tommer skærm med en opløsning på 540x960 pixels, kameraet er på 8 megapixels og under motorhjelmen sidder en quad-core processor på 1.3 GHz.

Telefonen kommer med 4GB intern hukommelse og 1GB RAM. Hukommelsen kan udvides med et microSD-kort – og så er Thunder Q5.0 en dual-SIM telefon, hvilket alle Kazam-modellerne i øvrigt er. Batteriet er på 2.000 mAh og den forventes allerede i handlen om 2-3 ugers tid.

Thunder Q4.5

Undermotorhjelmen på Thunder Q4.5 er en 1.3 GHz quad-core processor, 1GB RAM og 4GB intern hukommelse, men telefonen understøtter også microSD-kort på op til 32GB. Skærmen er en 4,5 tommer FWVGA IPS (480x854pixels).

Ligesom på Q5.0, så er kameraet i Q4.5 også et 8 megapixels kamera og frontkameraet er på 2 megapixels. Telefonen kan optage i 720p med 30fps.

Thunder Q4.5 kommer med Android Jelly Bean 4.2 og er ligesom de øvrige modeller også en dual-SIM telefon. Batteriet er på 1.800 mAh.

Trooper X5.5

Trooper X5.5 er Kazam’s ”største” model, da den kommer med en TFT LCD skærm på 5,5 tommer og med en opløsning på 480x854 pixels.

Telefonen er en dual-core telefon med en processor på 1.2GHz, samt 4GB intern hukommelse, 512 MB RAM og understøttelse af microSD-kort.

Kameraet er på 5 megapixels og batteriet er på hele 2.500 mAh.

Kazam Trooper X5.0 (Foto: Kazam)
Kazam Trooper X5.0 (Foto: Kazam)

Trooper X5.0

Som navnet antyder, så kommer denne Trooper-model med en 5 tommer TFT LCD-skærm med en opløsning på 480x854 pixels.

Under motorhjelmen er en dual-core 1.2GHz processor, 4GB intern hukommelse, samt understøttelse af microSD-kort, 512MB RAM og et kamera på 5 megapixels.

Batteriet er på 2.000 mAh.

Trooper X4.5

Skærmen er en 4,5 tommer TFT LCD-skærm med en opløsning på 480x854 pixels, 1.2GHz dual-core processor, 4GB intern hukommelse og 512MB RAM, samt understøttelse af microSD-kort.

Trooper X4.5 kommer med et kamera på 5 megapixels og et 1.750 mAh batteri.

Trooper X4.0

En 4 tommer TFT LCD-skærm med en opløsning på 480x800 pixels, det er hvad Trooper X4.0 byder på, samt en 1GHz dual-core processor, 512MB RAM, 4GB intern hukommelse og muligheden for udvidelse af denne via microSD-kort.

Kameraet er på 5 megapixels og batteriet er på 1.550 mAh.

 

Trooper X3.5

X3.5 er den mindste telefon fra Kazam, den kommer med en 3,5 tommer TFT LCD-skærm (320x480pixels), 1GHz dual-core processor, 4GB intern hukommelse og 512MB RAM. Den understøtter ligeledes microSD-kort.

Kameraet er på 3,2 megapixels og batteriet er på 1.300 mAh.

 

 
Alle telefonerne kommer med Android 4.2, men ingen af telefonerne er 4G-modeller. Du kan læse nærmere om de nye Kazam-telefoner på Kazam’s hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Exert 05-11-2013 23:03:43

Billige telefoner med dual sim og serviceaftaler - Kazam går helt klart efter at levere firmatelefoner. Det kan der være rigtig god idé i, men det er godt nok en lidt besynderlig måde de griber det an. At de kommer ud med 7(!) telefoner på en gang virker som det rene vanvid. Det er som om at de har prioriteret at få telefonerne på markedet, og så gøre den første tid til en åben "brugerundersøgelse", hvor det skal afgøres hvilke telefoner der er marked for - jeg vil næsten garantere at de har trimmet deres udvalg om et år.

Hvis Kazam gerne vil virke nyt og frisk, har de også ødelagt det med alle de modeller. Der er ingen linje i udtrykket. Det er ikke fordi at telefonerne ikke må se forskellige ud, men de kapacitive knapper findes i 3 forskellige udgaver, hvor placering og ikonerne er forskellige. Det ligner ikke noget de har lanceret på samme tid, men derimod noget der er udviklet og formet over længere tid. Præcist som de “gamle” mobilproducenter har deres bagkatalog.

Så er der den “rene” android (Kazam har mulighed for fjernadgang, så den er måske ikke så ren endda). Argumentet skulle være at telefonerne vil få opdateringerne hurtigere, men når du har 7 forskellige telefoner risikerer du netop forsinkelser, eller modeller der bliver nedprioriteret. 3-4 modeller vil efter min mening kunne dække de samme kunder, som de 7 modeller skal dække, og opdateringer og vedligeholdelse ville være en del lettere.

1 0
Frederik 05-11-2013 18:49:25

Fedt at de kan tilbyde en gratis skærmskiftning, men meget ærgeligt med de lave skærmopløsninger, ellers ser det fornuftigt ud, synes jeg.

0 4

Om brug af cookies