Kazam: Vores priser vil vende op og ned på markedet

Syv nye smartphones er netop præsenteret fra producenten Kazam til en pris, som er så skarp den vil vende op og ned på markedet.

Kazam: Vores priser vil vende op og ned på markedet

Mobilproducenten Kazam, har netop i dag lanceret syv nye smartphones i produktserierne Kazam Trooper og Kazam Thunder.

 – Kazam melder sig klar på mobilmarkedet

Kazam har den udtrykkelige ambition, at udfordre en stillestående branche ved at udvikle mobile enheder, som folk faktisk har lyst til og brug for. Både hvad angår pris og service.

 – “Vi er meget begejstrede over at kunne sende de nye KAZAM-smartphones på gaden i hele Norden i dag. KAZAM ser med helt nye øjne på mobilmarkedet, og vi har investeret ekstra i områder, der tit bliver overset, f.eks. support. Thunder- og Trooper-serierne byder på kvalitetstelefoner, der kan opfylde alles behov, til priser, der vil vende op og ned på markedet,” fortæller Claus Pedersen, direktør for det nordiske marked hos KAZAM.

De præcise priser for Kazams smartphones er dog endnu ukendt.

Det sidste nye i sagen

Der er udvikling i sagen. Siden vi bragte artiklen er der sket mere. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. Allerede d. 1/11/2013 gik redaktionen videre med nyheden; Huawei Ascend P6 – lækkert design til en god prisKlik her og læs videre.. Få også seneste nyt om sagen her..