Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kend bilens historie via ny app

Kend bilens historie via ny app

Står du og skal købe en ny brugt bil, kan du nemt blive snydt eller købe katten i sækken. Ny app hjælper dig til at undgå det.

Applikationen ”Nummerpladetjek” hjælper dig til, at få oplysninger omkring en given bils historie. Så er du på udkig efter en ny brugt bil, kan du blot indtaste registreringsnummeret og dermed får du en række oplysninger fra bilens tidligere syn, samt se om der er gæld i den.

Oplysningerne henter applikationen fra Trafikstyrelsen (synsrapporter) og dermed er det nemt lige at tjekke en bil, inden du indgår en handel. Den viden du finder kan måske også bruges til forhandling.

Applikationen sigter blandt andet mod der snydes med kilometertal, indsigt i synsrapporter og gammel gæld i bilen. Den forrige kilometerstand kan findes i applikationen, hvilket også er tilfældet med synsrapporterne.

Du kan downloade applikationen Nummerpladetjek gratis i Apples App Store.

Der findes en tilsvarende applikation i Google Play Store, den hedder Tjek Nummerpladen og koster 9 kroner at downloade.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tobias Nordahl 03-09-2012 12:10:24

Tillader mig at foreslå rettelse til Android alternativet.

Linket skal skiftes ud med:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nummerplade2

Da der åbenbart er kommet "2" efter, i adressen.

Samtidig står den til 9 DKK,-, og ikke de 12 DKK,-.

0 0
Mobilsiden 03-09-2012 14:15:42

Det er hermed rettet - og da artiklen blev skrevet kostede den 12 kroner. Men gør jo aldrig noget tingene bliver billigere :)

0 0

Om brug af cookies