Kender du Samsung Galaxy S Wifi 5.0 ?

Vi hører hele tiden om Samsung Galaxy S II, Galaxy Tab 10.1 og senest også Galaxy Tab 8.9. Men kender du denne?

Kender du Samsung Galaxy S Wifi 5.0 ?

Har du fuldt dækningen af IFA har du sikkert også hørt om Samsung Galaxy Tab 7.7, den nye mindre tablet. Samt også Galaxy Note, den der er en mellemting imellem en telefon og en notepad / lille tablet.

Men kender du så også Samsung Galaxy S Wifi 5.0?

Det gjorde vi ikke selv inden IFA. Men vi kan se at den har været vist frem tidligere i Europa – vistnok i forbindelse med Mobile World Congress i Barcelona tidligere på året – men siden har der været stille om produktet.

Men nu er den med på IFA, som et af flere af de nyere tilbud fra Samsung.

Samsung Galaxy Wifi 5.0 er en lille Android Tablet med en 5″ skærm. Den kører kun WiFi, og på den måde bør den måske nærmere sammenlignes med en iPod Touch. Altså blot med en noget større skærm.

Recordere.dk har fået fingre i et eksemplar nu. Den kører Android Froyo (2.2.2), ligesom flere Android telefoner. Dette eksemplar har 8GB flash RAM samt SD kort. 

Det kunne måske have været sjovere om den kørte Android Honeycomb, omvendt er skærmen jo også mere en som en stor (kæmpe?) telefon. På det nederste billede vises forskellen i størrelse imellem iPhone 4 og Galaxy S Wifi 5, så er det måske nemmere at vurdere størrelsen. 

Rygterne vil vide at den også snart dukker op i Danmark.

Seneste nyt

Siden vi publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 4/9/2011 blev fortællingen ført videre med et indlæg omkring Samsung Galaxy Tab 7.7 ligner et hit – Du læser den her. Se de seneste nyhede om temaet her.