Keynote Remote-app’en fjernet fra App Store

Efter udrulningen af opdateringer til iWork-kontorpakken har Apple nu fjernet den seperate Keynote Remote-app.

Keynote Remote-app’en fjernet fra App Store

Tech-giganten Apple har for nyligt opdateret deres iWork-apps Pages, Numbers og Keynote med både fejlrettelser og nye funktioner. 

Apple opdaterer iWork-apps med nye features 

Som nævnt tidligere, så betyder det netop, at funktionaliteten fra den ofte oversete Keynote Remote-app, der virker som fjernbetjening til din præsentation, nu er integreret direkte i Keynote-app’en til iOS hvor man kan lave og redigere præsentationen. 

Apple har nu ikke overraskende fjernet app’en, der siden 2009 trådløst har kunne styre præsentationer fra Keynote på Mac, og siden 2010 på iOS.

Keynote Remote har indtil oktober 2013 kostet den nette sum af 7 kr, men blev efterfølgende gratis i takt med Apples beslutning, om at gøre iWork og iLife applikationerne gratis ved køb af ny iOS eller OSX (Mac) enhed. 

Er du iOS-bruger, så hold godt øje med Mobilsiden.dk. Der kommer nemlig snart et tip om, hvordan du bruger funktionen, når præsentationen skal være lige i skabet. 

Kilde: iDownloadBlog

Efterfølgende nyt

Siden redaktionen publicerede denne fortælling er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik et skridt videre. 24/1/2014 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med sagen Sony Xperia Z1 Compact anmeldelse: Muskelmobil i kompaktklassen [MOBILTEST] – Historien kan du læse her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..