Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kickstarter kommer til Danmark - finansieret af folket

Kickstarter kommer til Danmark - finansieret af folket

Det populære 'crowdfunding'-site Kickstarter er begyndt at acceptere ideer fra Danmark

Kickstarter er stort inden for tech-verdenen, og nu godtages projekter fra Danmark også, hvis man brænder inde med en god ide. Der er nemlig mulighed for at 'crowdfunde' et projekt, man tror på.

Crowdfunding går ud på, at almindelige mennesker kan spytte i kassen for et projekt, man gerne ser ført ud i livet. Til gengæld for den økonomiske støtte i startfasen får man så en erkendtlighed, der afhænger af projektet.

Læs også: Se Com1, det første crowdfundede Android smartwatch

Eksempelvis er smartwatchet Pebble et af de mest succesfulde projekter på Kickstarter, men Kickstarter kan bruges til alt mellem himmel og jord, også de mere kuriøse projekter.

Der findes efterhånden en del lignende projekter, hvor man kan samle ind eller få folk til at investere, men Kickstarter er en af de største muligheder i verden lige nu inden for dette felt.

Læs også: Navdy er et smartphone-forbundet display til din bil

At Kickstarter kommer til Danmark betyder blandt andet, at man kan sætte mål for sin financiering i kroner i stedet for i dollars, og det er lettere at bruge danske pengeinstitutter.

Kickstarters verdensomspændende appel må siges at være stor, i og med Kickstarter selv kan fortælle, at man har modtaget finansiel støtte fra 224 lande og alle 7 kontinenter, inklusiv Antarktis.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies