Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kig dig for når du køber Motorola Defy

Kig dig for når du køber Motorola Defy

Skal du have håndværkertelefonen Defy fra Motorola, så vær opmærksom når du vælger forhandler. Der er nemlig forskel på mobilerne.

Der er to forskellige udgaver af Motorola Defy i omløb. Derfor kan du langt fra være sikker på, hvilken version du får købt.

Køber du din Motorola Defy ved eksempelvis teleselskabet Telia, CallMe eller Telmore så får du den leveret med Android 2.2 (Froyo) specielt lavet til det nordiske marked, uden Motorolas egen brugerflade Moto blur.

Vælger du derimod, at købe Defy ved en række andre forhandlere så vil den i givet fald komme med Android 2.1 og Moto blur.

Vi har ikke kunne få en kommentar fra Motorola på ovenstående, så derfor vil det være fornuftigt at spørge forhandleren inden du køber, så du er sikker på at få den udgave du ønsker dig.

Læs også:
- Mere om Motorola Defy
- Håndværker-mobiler i duel 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Frandsen 30-06-2011 08:33:09

Så jeg skal købe denne mobil ved Telmore, og ikke Callme, for at undgå motoblur??

0 0
Svend Brinch 29-06-2011 19:45:43

Har også Android 2,2 på dansk uden Moto Blur

0 0
Mobilsiden 30-06-2011 08:14:39

Godt at høre - vi er bare blevet gjort opmærksomme på det ikke er helt ligegyldigt. Kunne se ud som om, at alle teleselskaberne har den 2.2 versionen... :)

0 0
teamet 29-06-2011 16:52:11

Jah.. Jeg har købt min ved Callme (telia), og der er altså 2.2 + motoblur på...

Det sagt, så har jeg installeret cyanogen mod (gingerbread) fra xda-developers, og det kører som en drøm. Jeg har en quadrant score på 2063..

2.2 med motoblur i nordisk udgave ligger også til fri afhentning derinde, hvis det er.

Det man skal kigge efter er nærmere om det er en rød eller en grøn linse.. Den røde tager bedre billeder og er (mere) kompatibel med de leakede officielle gingerbread ROMs. Jeg har grøn :/

0 0

Om brug af cookies