KindlePhone på vej i 2012

Flere analytikere regner med, at Amazon i 2012 vil offentliggøre en ny telefon, der kunne få navnet KindlePhone.

KindlePhone på vej i 2012

Som en naturlig efterfølger til Amazons E-reader og Amazon tablet, regner flere analytikere med, at Amazon vil udvikle en smartphone.

Analytiker Mark Mahaney oplyser, at en undersøgelse af distributionsleddene i Asien tyder på, at Amazon har en smartphone på vej, der vil kunne være klar i slutningen af 2012, skriver AllThingsD.

Amazon arbejder angiveligt sammen med firmaet FIH og får flere af komponeneterne produceret af Hon Hai’s TMS business group, der også producere komponenter til E-reader og Amazon tablet.

Mahaney oplyser ikke, hvilket styresystem telefonen kommer til at benytte, men et godt bud ville være Googles Android OS, eftersom Microsoft er begyndt at opkræve royalties fra andre hardware partnere.

Mere til sagen

Vores redaktion har fulgt udviklingen. Her er de efterfølgende historier. mobilsiden har holdt fast i temaet. 12/7/2011 fortsatte vi fortællingen med historien; Apple vil have eneret på App Store – Klik her. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..