Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Kinesere vil lave Smartwatch konkurrent

Kinesere vil lave Smartwatch konkurrent

Kinesiske ZTE har planer om at bekrige Samsungs Smartwatch, med billigere alternativer - se hvad den kinesiske plan er.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear

Det var næsten givet på forhånd, at kinesiske firmaer ville lave et billigt alternativ til Samsungs smartwatch, Galaxy Gear. Nu har en af de store kinesiske producenter meldt sig på banen, med konkrete planer for et Galaxy Gear-alternativ.

ZTE, der også producerer smartphones, har planer om at sende et smartwatch på markedet i andet kvartal af 2014, oplyser Lu Qianhao, der er chef for ZTE, i et interview med Wall Street Journal.

Det kinesiske alternativ vil få mange af de samme funktioner, som Samsung tilbyder i deres Galaxy Gear, men prisen vil uden tvivl blive markant lavere.

ZTE´s smartwatch vil blive præsenteret i første kvartal af 2014 og fra andet kvartal blive solgt Kina. Efterfølgende er det dog planen, at det også skal ud til de amerikanske og europæiske forbrugere.

Kilde: Wall Street Journal

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 27-11-2013 12:03:59

Py Ha, Så kan alle de andre Smartwatch producenter ånde lettet op, det er kun Samsung som ZTE vil bekrige, øhh? Og med et ur der kun fungerer med en ZTE mobil. Mon ikke "bekrige" er et journalist udtryk, der bare skal få det til at lyde mere interessant, at ZTE vil suplere enkelte ZTE mobiler med et ur, akkurat som Samsung & Apple. Men det lyder selvfølgeligt mere kedeligt.

0 0
TF 27-11-2013 16:28:48

Har apple lavet et ur da ?

0 0
DX 27-11-2013 16:37:58

Følg nu lidt med Thomas F, de er sørme også på vej med en iPhone - med større skærm, de er bare ikke så hurtige i optrækket. Var du også 1 af dem der hårdnakket påstod at iPhone ville fortsætte med skærmstørrelse 3,5 ?

0 0
TF 27-11-2013 16:47:34

Har du et link til det ur ? Eller skal vi bare blive enig om at rygter ikke er det samme som at have et produkt i virkeligheden og at duhar været for hurtigt ude :-)

0 0

Om brug af cookies